|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kvsrdg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 16:59 |
Merhabalar hocam 6 aylık oğlum aşıdan geldikten sonra kollarında kızarıklıklar farkettim kıyafetinden de olabilceğini düşünüyorum aynı zamanda o gün pedifen ve xlear isimli bir ilaç vermişti onları ilk defa kullanmıştım sizce sebebi nedir
|
|
![]() |
|
Kvsrdg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri sicakdan, isilik olmus. Ustunu acin, basi terlemeyecek kadar giydirin. Bir sey surmeniz gerekmiyor, daha ilk banyodan sonra gerilemeye baslayacak. Pedifen; bu yastaki bir cocukta uygun degildir... Hadi diyelim cok darda kaldiniz; en fazla GUNDE: 3 defa; yarim olcek(2.5ml) verebilirsiniz.. Bu tip ilaclari; atesden ziyade, agri icin kullanin. Atesin gorevi var. Ates ile ilgili makale ve soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
İlginiz için ve hızlı cevabınız için çook teşekkürlerr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|