Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeşil burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYeşil burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeşil burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 11:17
İyi günler hocam 22 aylık kızımda bir aydır geçmeyen zaman zaman yeşil ve koyu kıvamlı burun ve geniz akıntısı var,sabahları da ağzında kötü koku oluyor.doktora götürdüm boğazında enfeksiyon yok cigerleri de temiz dedi balgamli öksürüğü için sekrol verdi serum fizyolojik önerdi ben ayrıca coldmix kullanıyorum ama bu akıntıdan kurtulamadık bir türlü.sizce antibiyotiklik bir durum mu ,akintinin yesil olusundan ve agzindaki kokudan dolayi soruyorum.kızıma şimdiye kadar hiç antibiyotik vermedim.
 Doktor bey diğer bir soruda kızım çok zayıf 22 aylık boyu 88cm kilosu 10.3 şu ana kadar en fazla 10.7 ye çıktı kilosu 18 ayliktan beri böyle kilosu,doktor kan tahlili istedi kansızlık yok demiri çok güzel dedi boyu iyi kilosu dert etmeyin dedi ama ben yine de kafaya çok takıyorum ne yapmalıyım doktor haklı mı. Boyu uzadıgi sürece kilosu çok sorun değil dedi sizce ne yapmalıyım. 
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 18:21
Hocam yanlış yazmışım kızım "26" aylık 10.3kg  boyu 88cm.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:24
Gelismesini; ilk sayfadaki "Boy-Kilo" cetvelin den takip edin.
SAKIN Sekrol vermeyin, 2-3 gun sonra hiriltilari baslar.
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 10:07
Hocam peki akıntılar antibiyotiklik mi?tablodan takip ediyorum kilosu en alt sınırda tedbir almak gerekir mi sizce.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 18:11
Akintiya bakilmaz. Antibiyotiklik hicbir hastalik burun akintisi yapmaz, hepsi virutiktir.
 Agiz kokusuna ve dildeki pasa bakin. Okuyun.....
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 20:35
Hocam ağzında koku oluyor sabahları özellikle ama dilinde pas yok burun akintisinin yeşil renkte oluşu da farketmiyor mu yine virutik mi?kusura bakmayın çok soru sordum vaktinizi alıyorum. 
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 20:46
Hocam son olarak tabloya göre kızım boy olarak 2,5 yaş ama kilo olarak 18 aylık persentilinde (şu an 26 aylık ) bu durumda ne yapmalıyım boyu gelişim olarak ilerde ama kilo olarak cok geride ne onerirsiniz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 22:38
Denemek icin; 5 gun, Sipraktin surup, Gunde:2x1 olcek(5ml) verin, sonra 3 gun gozleyin, sonucu yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.