|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Htcdgn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 21:48 |
![]() |
|
![]() |
|
Htcdgn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizce alerjimi neden boyle olmustur bide sut iciyo acaba sutten dolayimi bole olmustur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amonyak yanigi. Eczanede: " EauBorique%3
Sol, 300ml " hazirlatin. Bu siviyi her kremden once deriyi nemlendirmek icin kullanin.
Krem olarak; Desitin(Mavi) veya Sudokrem kullanin.
|
|
![]() |
|
Tesekkurler hocam seviyoruzz sizi
![]() |
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
Hocam biz amonyak yanığı ile pişiği nasıl ayırt edebiliriz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PISIK; (popodaki dokuntulerin genel adi)... 1- Amonyak yanigi olabilir. (Koyu idrar sebep olur) 2- Kakanin yaptigi alkali yanigi olabilir. 3- Kandida (yani, Pamukcuk ) olabilir. 4- Birde eskiden, kumas bez kullanilan zamanlarda, "Deterjan yanigi" olabilir. Ayirim; sadece goruntu ile olur, onu anlatmasi zor. Bu sebeple, resim istiyorum...
|
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
sağolun hocam cevap verdiğiniz için
|
|
![]() |
|
Hocam size tekrar tekrar tesekkur ederimmm verdiginiz kremi 3 kez kulllandim kirmiziliklar gecti sivilceler az kaldi gecmek uzere sizden bisey rica etsem ben avrupa yakasinda oturuyorum unlu bi dr gidiyorum ama bu pisik icin gittigimde alerji dedi ve cildiyeye gonderdi hic alakasi yokmus yani guvenim kalmadi sizin tanidiginiz iyi bi doktor varmi tavsiye edebileceginiz siz keske burada olsaydinizz
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|