|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tırnak kenarıGönderim Zamanı: 18 Şub 2016 Saat 23:25 |
|
Kadir Bey, 5 aylık oğlumun tırnak kenarlarındaki şişlik ve kızarıklıkla ilgili size yazmıştım. Öneriniz üzerine Batticon kullandım.Sanırım bir hata olarak tırnaklarını kestikten sonra törpüledim ve şiş etlere zarar vermiş olabilirim. Bir hafta kadar kesmedim. Bir tanesi kendiliğinden delindi ve sarı bir sıvı çıktı iğne ucu kadar. Batticon ve fucidin sürüyorum. Hiç ıslak tutmuyorum. Ama kızarmalarına engel olamıyorum. Biri geçiyor biri kızarıyor. Fazla yayılmıyor kızarıklık ama kendini belli ediyor. Bir buçuk ay oldu, iyileşme yok. Dolama mı, su toplaması mı mantar mı nedir, anlayamadım. Bunlar nasıl iyileşir? Allah razı olsun sizden.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 02:25 |
|
Bu tip lezyonlarin iyilesmesi bira uzun zaman alir. Tirnak devamli uzadigi icin, devamli yeni olusan dokuyu bozarak tamir olmasini onler, Batticon surmeye devam. Krem kullanmayin, yara sulanir. Turkiye'de Internet anormal yavas calismaya basladi, cevaplar biraz gecikecek..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|