Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ile sol kol ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ile sol kol ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ile sol kol ağrısı
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 11:53
hocam merhaba..
2,5 yaşındaki oğlum dünden beri yüksek ateşli. huysuzlanana kadar ateşine müdahale etmedim. aşırı halsiz ve uykuya meyilliydi ama huzursuzluk yüzünden rahat uyuyamadı.yarım ölçek dolven verdim.. gece sayıklamaları inlemeleri ile ateşi devam etti.. hey yarım saatte bir su içmek istedi, bir kaç yudum içip yattı..
şuan hala ateşi var.. ancak takıldığım konu şu..  sol kolundaki ağrı.. uyandığından beri sol kolu ağrıyor..
abisi (6,5 yaş) iki gün önce aynı şekilde ateşlendi ve onun da sol kolu ağrıyordu ateşli iken.. şimdi aynı şekilde kardeşinde de olunca acaba bu bir belirtimi diye düşündüm..
çocuklardaki diğer belirtiler;
ateş
halsizlik
boğaz ağrısı
hapşırık
öksürük
iştahsızlık
kusma
sol kol ağrısı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 18:47
Grip geciriyorlar. Bazi Griplerde, asiri adele agrilari olur, normaldir. Kusma olmasi; Domuz Gribi lehinedir
ama, sonuc degismez...
Antibiyotik kullanmayin.. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 21:39
yok zaten grbi farkettik.. huysuzluk durumunda dolven veya calpol dışında bişi vermiyoruz.. tabi cold mix ballı limon ve serum fiz. dışında..
bir de sanırım yine sinüzit durumu var, yine burnu ve gözleri ağrıyor.. iliadini daha önce önerdiğiniz gibi başını koltuktan geri aşağı sarkıtıp damlatmaya başlıyorum..

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2016 Saat 22:32
hocam bugün 3. gün ve hala atesş devam ediyor.. halsizlik ve huysuzluk da... özellikle akşam artıyor. 
ayrıca bugün farkettim, boynunun sol tarafında kulağın altında şişlik var..özellikle bişey çiğnerken ağrıyor.. eliyle orayı tutup ağlıyor..
astımlılardaki tarzda boğuk boğuk  öksürüğü de var... koldaki ağrı da devam ediyor.. arada bacakları da ağrımaya başladı..
kabakulak olabilirmi acaba?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 05:23
Astimlilarda oksuruk cok sonra baslar ve Astim icin ozel bir oksuruk sekli yoktur.
Astimda on planda olan ARAZ:  Sikintili nefes vermedir.. Rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir.
Turkiye'de, her oksurene Astim dedikleri icin, sizde de  boyle bir "inanis" gelismis ama yanlistir.
Eski mailleri okuyun, devamli "donme dolap" gibi ayni konular soruluyor.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 23:09
bugün 5.gün. yüksek ateş hala devam ediyor.. eklem ağrıları,halsizlik,iştahsızlık aynı şkilde devam ediyor..öksürüğü çok fena boğuk ve şiddetli. geceleri çok inliyo, sancılanıyor.. sanırım gripten farklı birşey.. nefes verirken göğsünden baloncuklar patlar gibi sesler geliyor ta derinden.. 
sizin öksürüklü hastalıklar değerlendirmesine baktım, öksürük boğuk kuru, ama ateş düşürücü ile ateşi düşüyor.. zaturemi acaba genede :( ne yapmalıyım?

Düzenleyen esra_kocabiyik - 25 Şub 2016 Saat 23:19
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 07:48
Zaturredeki; solunum sayisina dikkat edin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 14:56
işte kaç olması gerektiğini bilmediğimden kıyaslama yapamadım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.