|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 16:03 |
Merhaba Kadir Bey, kızım için 2 hafta önce yazmıştım. Grip demiştiniz.İlaçsız atlattık şükür.3 -4 ay önce geniz eti ameliyat dediler yaptırmadık.Cuma günü beyaz kıvamlı burun akıntısı başladı.Gece nefes alamadığı için ağzı açık horlamaya başladı.Gündüz keyfi iyi.2 gecedir horluyor ,rahat uyuyamıyor. Dün gece ağladı sağ kasık tarafını gösterdi.birde bacağım ağrıyor dedi.Dolven verdim.Şu an sesi kısık; yorgun görünüyor. Ballı limon, fizyoloji ,cold mix yapıyorum.Burnunu açamıyorum. Eşimde tedirgin oluyor "Daha kötü olursa" diye.Geniz eti şiş belli konuşmasından.
Kızım 34 haftalık, 97 cm ,11.5 kg.bır yaşından beri 12 kg geçmedi. Tekrar kontrole götürmelı miyiz? Samsun' da önerebileceğiniz doktor var mı? İştahsızlık için ne yapmalıyım? Bacak ağrısı iki hafta öncede olmuştu.(O zaman 2 gün ateşliydi.)Bacak ağrısı normal mi? Gece tekrar bir yerim ağrıyor diye ağlarsa ilaç vermem gerekir mi?
Düzenleyen TUUUB - 22 Şub 2016 Saat 23:56 |
|
![]() |
|
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey, kızımın horlaması diğer odadan rahatlıkla duyuluyor.Lütfen rahatlatacak birşeyler söyleyin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan yatirirsaniz, horlamasi hafifler. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yan yatiriyorum yüksek yastikta dr bey.horlama devam ediyor. Kilo kaybi var.maillerden sipraktin surup onermissiniz.kullanmami önerir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalik varken kullanmiyoruz.
|
|
![]() |
|
Ilgini için teşekkür ederim doktor bey.Kızım ın burnu hala tıkalı. Az önce uyudu.yine horlama ağzında kopurmeler oluyor.sik sik nefesini tutuyor ve soluk almıyor. Huzursuz uyuyor.dinlenemiyor.Herşey deniyorum fakat duzelme yok.gündüz keyfi iyi.
Düzenleyen TUUUB - 24 Şub 2016 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
Doktor bey kızım iyilesince kontrol ettirmeli miyiz
|
|
![]() |
|
Mailleri okuyorum fakat eşim hep olumsuz konuşuyo çocuk zayıfladı çöktü diye.psikolojim bozuldu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|