|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2016 Saat 19:15 |
Hocam merhaba
Oğlum 29 aylık sabah çok yorgunum diye uyandı,Ateş'ini ölçtüm 38,çok az salatalık ve havuç yedi ama çıkardı,ateşi 38.7 olunca calpol verdim,biraz peynir karpuz yedi Onu da kustu.Ateşi 37.8 e düştü,çok halsiz,ateşi tekrar yükseldi 39'a çıktı Dolven verdim 37.8 e düştü,ishal yok şimdilik,yemek meyve vs yedi aralıklarla,su içiyor.Fakat ateşi tekrar yükseldi 39.4e çıktı.Beni asıl korkutan ise ateşi çıktıkça uyuyor,39.4 ten sonra gözünü açamıyor,tekrar Dolven verdim sadece yarım derece düştü ateşi yarım saatte yine uyuyor. Doktoru 4-5 gün sürer Ateş devam ederse pazartesi getirin dedi. Peki böyle uyuması normal mi?Bir de ateşi ilaçla en fazla 1 derece düşüyor normal midir? Tavsiyeniz nedir? |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de uykuda sayıkladı bir kere,Bi de arada inler gibi ses çıkarıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dolven KULLANMAYIN.. Atesin bir zarari yok... Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin. Ne atesin, nede ishalin bir zarari vardir.. Su kaybi olabilmesi icin, ishal yaninda kusmanin da olmasi gerekir. SAKIN: hicbir ilaci kullanmayin, sakin atesini bile dusurmeyin. Ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindan, benim ates ile ilgili makalelerimi okuyun. En muhimi listenin en altinda olanidir.
|
|
![]() |
|
Hocam sürekli uyku hali nedendir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates yukseldiginde, vucut enerji tasarrufu icin, uykuyu arttirir...
Normaldir
![]() Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2016 Saat 22:41 |
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkür ederim,son bir sorum daha var 2 haftadır ağzında pis koku duyuluyor,Ateş bugün başladığı için direkt Ateş ile bağlantılı diyemem,pas görünümü yok,dişlerini düzenli fırçalamamıza henüz icin vermiyor
Önemsemeli miyim? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her yemekten sonra, biraz su icirin.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|