|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2016 Saat 23:49 |
Merhaba doktor bey,ben 3,5 yasini dolduran ilk kizimi hep sizin tavsiyelerinizle ilacsiz cok sukur buyuttum.simdi ikinci kizim 7aylik oldu bizim sorunumuz 4aylik olunca basladi ben edindigim notlar vs uzerine sorunun o zamanlar degistirdigim bezden kaptigi mikrop oldugu neticesine vardim kendi kanaatimce..cunku o zamana kadar hic sorunumuz yoktu aksine bezi surekli dolu oluyordu ya da 5aylik olup bu sorun olana kadar emziriyorum diye su vermedigimdenmi bilemiyorum 4aylik iken ilk sorun; asiri derecede pisik oldu bezin bacaklarini sardigi yer kapladigi her yer pisikti ,10gun surdu.eski beze donunce ilk ve son piisik oldu 2.SORUN 10gun sonra vaginada yapisiklik farkettim oyleki cok ufak bir nokta kadar delikten cisini azar azar yapiyordu,korktum cok hafif kenarlara masaj yaptim kendiliginden acildi 3.SORUN 1_2 hafta sonra tam 3gun yuksek ates son gece artik inlemisti ve atesi dustu.acaba IYE mi gecirdi bilemiyorum ertesi iki gun huzursuzluk ve agri oldu dra goturduk idrar tahlili yaptirdik.birsey cikmadi cisini o zaman basladi yapamamaya Sonrasindada cisini ozellikle az su ictiginde , misafirlige gittigimizde yapamiyor boyle oluncada hayliyle huysuZlaniyor. iki ay oldu neredeyse hic ateslenmedi. sorunun ne oldugunu nasil sorunun kaynagini bulacagimi bilemiyorum.idrar kanallarinda darlik,idrar reflusu kacagi bobreklerde sorun vardir deniliyor ama hangi yontemle sorunun kaynagini bulacagim bilemiyorum.doktorlarada yeterince guvenemedigim.icin bu sefer gereksiz yere uzulup sutumun kacmasindan korkuyorum bana bir.yol gosterirseniz cok sevinirim.Allah razi olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ESAS; Vaginal yapisiklik yapar. Siz kendiniz tekrar muayene edin, eger yapisikllik varsa, 1 hafta; gunde 2x1 (mercimek kadar) Estriol krem surun. Sonra 1 hafta ara verin, gecmezse, tekrarlayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|