Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - streptokok ve şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumstreptokok ve şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
AYN RAND Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AYN RAND Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: streptokok ve şişlik
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 20:51
Hocam bu hafta sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Oğlum streptokok pozitif çıktı. antibiyotik tedavisi devam ediyordu zaten.
ilaçtan sonra kırmızı döküntüleri olmuştu.( ESKİ MAİLLERİNİZ sayesinde Ampisilin-Augmentin allerjileri farklidir. Sadece; Pijama alti seklinde, bacaklarda "kizamik dokuntusu" gibi dokuntuler yapar, ilaci kesersiniz duzelir) antibiyotiğin değişmesiyle döküntüler söndü. 
Ancak tek bacak bileğinin iç kısmında ve kaval kemiğinin üzerinde  şişlikler oluştu.Ben fark edene kadar normal davranıyordu ben fark ettiğimde yüzümün rengi atınca çok acıyor diyor üzerine basamıyorum diyor. Manipüle ediyor olabilir emin değilim. Korkum (dediğiniz gibi 1-2 kere tedavi atlansa bunlar olmaz ama )romatizmal ateş /kardit/kore gibi bir şey olabilir mi? Kardiyolojiye gidip kontrol ettirmemi önerir misiniz? Maalesef yokluğunuzda Doktorlara değil makinelere güveniyorum. Bir de tüm eski maileri okudum oğluma neden  deposilin vurmadılar peki  makrol antibiyotik tedavi etmede yeterli olacak mıdır?  1 kutu yazıldı salı tekrar doktora gideceğiz ancak  30 gün devam edelim mi? siz ne önerirsiniz ? 

HOCAM İNTERNETTE SİZİNLE UZAKTAN MUAYENE TARZI BİR HİZMET VERİLDİĞİNE DAİR BİR SİTE VAR bu konuda bilginiz var mıdır? buradan sizinle iletişime geçebilir miyiz? 
Çok teşekkürler  

Düzenleyen AYN RAND - 28 Kas 2016 Saat 00:40
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2016 Saat 04:19
Evet. Skype ile goruntulu gorusebilirsiniz.
Deposilin vurmamalari; cahilliklerinden.. Kardiyolojik bir problem bu yasta olmaz.
Deposilin bulunmadigi zamanlarda, ben Pen-Os surup kullaniyordum.. Cahiller; Makrol verirler, Augmentin verirler..
Halbuki en basit Ampisilin bile etkilidir. Tabii surup verildiginde, EN AZ 20 gun verilmelidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.