|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Banus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2017 Saat 06:52 |
Kadir bey öncelikle degerli zamaninizi ve bilgilerinizi bizimle paylastiginiz icin cok teşekkür ederim. 5 yasindaki kizimin vajinasinda 8 günden beri kırmizilik ve kasınti vardı, bende mantar enfeksiyonu oldugunu düşünerek trosyd kren basladım. Kullanim sonucunda kasinti azaldı ama vajina etrafindaki kirmizilik devam ediyor. Son 3 gündür de kkızimda asiri derecede halsizlik istahsizlik ve karin agrisi basladı.ve dun gecede ic camasirinda hafif kan gördüm. Doktora goturdum idrar tahlili ve ultrason istedi. İdrar tahlilinde nitrit negatif, eritrosit 2-3, epitel hücre 1-2, dansite1010, ph 6.5, bol lokosit görüldü.doktor cefaks ve piyeloseptyl verdi.bende nitrit negatif diye bu ilaclari kullanmak istemiyorum ama doktor cok fazla iltihap oldugunu kullanmam gerektigini söyledi bende korkudan cefaks 1 olcek verdim, cocugun durumu eskiye gore cok daha iyi, sizin tavsiyelerinizle bu yasina jadar hic antibiyotik kullanmadım.lutfen hocam kafam cok karişik ne yapayim, şimdiden cevabiniz icin tessekkur ederim. Bu arada usg sonucundada sag bobrek ust orta kalikste urolithiazise ait olabilecek ekojenite dikkati cekmektedir deniyor.
Düzenleyen Banus - 05 Oca 2017 Saat 06:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE degil ama, vajinada bir iltihap(?) olabilir, belkide, antibiyotik bu yuzden iyi geldi. Sadece Cefaks'i 5 gun verin. US onemli degil, bosverin.
|
|
![]() |
|
Banus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim hocam,iyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|