|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melifkose ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melifkose
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2017 Saat 04:53 |
Hmerhaba hocam. 2 aylik bebeğim 3-4 gündür ateşsiz bir şekilde oksuruyor. doktora götürdüğümüz de doktor kan tahlili akciğer filmi istedi. kan tahlili benim Red etmem üzerine yapılmadı. akciğer filmi, saturasyon degeri, ve muayenesi normal çıktı. bunun üzerine doktor her ihtimale karşılık bebek 3 aydan küçük olduğu için macrol antibiyotik tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi ve 6 saat araliklarla ventolin buhar uygulaması yapılması gerektiğini söyledi. ventolin buhar i uyguluyorum. ancak antibiyotik kullanma konusunda kararsızım. çünkü bebeğimin 2 yaşında ki abisi 1 aylıkken aynen öksürükle başlayan şikayetlerle antibiyotik kullanarak daha ağırlaştı ve hastaneye yatmak zorunda kaldık. tüm tetkikler tamamlandığında viral bir enfeksiyon geçirdiği anlaşıldı. o dönem çok zor günler geçirdim. simdi aynısının olmasından çok korkuyorum. bu saat oldu bebeğimin başında bekliyorum uyumadan. ne yapmalıyım. eğer bana da limonlu bal karışımını önerirsiniz 1 yaşından önce bal verilmesi doğru mudur. hocam lütfen beni yanıtlayin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ventolin, antibiyotikten daha tehlikeli.. Akcigerlerin, Griplerde kendini korumak icin daralttigi bronslari genisleterek, viruslerin akcigerlere inmesine , ve hastaligin uzamasina sebep olacak. Ilk bastan sagladigi sahte iyilik halina sakin kanmayin, ve hemen kesin. 2 aylik bir bebekte, annesinin karninda iken aldigi bagisiklik maddeleri nedeni ile, Turk doktorlarinin sandiklarinin tam aksine, bebek, annesi kadar hastaliklara karsi bagisiktir. Cocugunuz Grip geciriyor. Sadece, Serum fiz ile burnunu temizleyin. Ayni abisine attiklari kazigi simdi kucuge atmaya calisiyorlar. Gerekirse, sicak su buhari uygulayin. Oksuruk cok olursa, limonata tarzinda; limonlu bal verebilirsiniz.. EN AZINDAN, Ventolin'den daha masumdur. Eski mailleri okuyun.. Bu sahtekarligin ne kadar sik uygulandigini goreceksiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|