Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anne sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAnne sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anne sütü
    Gönderim Zamanı: 13 May 2017 Saat 11:12
Kadir bey merhaba oğlum 9 aylik 10.5 kilo ..gece hiç uyumuyo ve sürekli emmek istiyo.bazen 2 saati bile bulmuyor aralıkları. . Siz en az 4 saat ara olucak Dediniz ama bazen çok çaresiz kalıyorum. 3 4 günde bir kaka yapiyo bazen ama kabiz gibi değil. Birde ben ek gidA vermiyorum çok .sadece kahvaltı veriyorum bulamaç  şeklinde peynir yumurta PEKMEZ bebe bisküvisi 3 4 adet.birde meyvelerin tadına baktiriyorumm.çok emiyo cunku.doğrumu yapıyorum. Birde bugün doktor kan damlası verdi ama ben kullanmiycam.boyu 70 cm kısa  olduğunu söyledi o yüzden çok kilolu duruyo dedi.ayrıca benimde karbonhidrat  çok yememe mi sutten çocuğa geçtiğini söyledi .bu çok kafama takıldı ..şimdiden hakkınızı helal edin teşekkür  ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2017 Saat 19:32
1,6kg fazlasi var, boyle gitsin.. Az kilo almaya basladiginda, ek gidalari dusunuruz..
PEKMEZ, saf Glikoz oldugundan, en zararli seker turudur.. Sofra sekeri ondan daha az zararlidir.
Ayrica da; Pekmez, kan filan yapmaz, Turk halkinin uydurmasidir..
Boyu NORMAL... Eksigi YOK!! Kisa filan degil, doktorun uydurmasi..
Cok cahil bir doktor!!   Anne sutunun terkibi, SABITTIR.... Ne yerseniz yiyin, formulu degismez.. Zengin
anne ile fakir annenin sutu bile aynidir..
SAKIN: Demir damlasini kullanmayin.. 

Bu kadar aptal bir doktoru cokmu aradiniz???  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2017 Saat 19:35
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2017 Saat 02:44
Ah kadir bey ne yazık ki bulunduğum şehirde pek bi alternatifim yok.zaten doktorların hepsi birbirinden beter..Siz olmasanız ne yapardım bilmem.pekmeZi bi daha vermiyorum o zaman.onun yerine ne verebilirim.birde bebe bisküvisi De  kilo yapar onuda vermeyip yumutta ve peyniri tek tek mi versem.peki uyumamasi için bi öneriniz varmı. Gün içindede hep mizmiz ve kucakta.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2017 Saat 04:55
Bebe biskuvisini; gunde 5 tane verebilirsiniz.. Buda yeterli olur. 
Uyku; cocuklarin kendi kontrollari altindadir... Uykulari geldimi, Dugun samatasinda bile uyurlar.. 
Tek sansiniz, OKUMAK..  Maalesef, gunumuz (son 10 sene) doktorlari, Hukumetin sacma-sapan, sozum
ona; "saglik reformalari" uygulanabilsin diye, alel-acele, cok sathi bir egitim ile, peydahladiklari
doktorlardir.  Zararlarini zaman gosterecek.. Ne yazikki bu doktorlarin hatalarini TOPRAK ortmektedir. 

Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2017 Saat 05:43
ALLAH sizden razı  olsun .başımızdan eksik etmesin.çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.