|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2017 Saat 11:12 |
Kadir bey merhaba oğlum 9 aylik 10.5 kilo ..gece hiç uyumuyo ve sürekli emmek istiyo.bazen 2 saati bile bulmuyor aralıkları. . Siz en az 4 saat ara olucak Dediniz ama bazen çok çaresiz kalıyorum. 3 4 günde bir kaka yapiyo bazen ama kabiz gibi değil. Birde ben ek gidA vermiyorum çok .sadece kahvaltı veriyorum bulamaç şeklinde peynir yumurta PEKMEZ bebe bisküvisi 3 4 adet.birde meyvelerin tadına baktiriyorumm.çok emiyo cunku.doğrumu yapıyorum. Birde bugün doktor kan damlası verdi ama ben kullanmiycam.boyu 70 cm kısa olduğunu söyledi o yüzden çok kilolu duruyo dedi.ayrıca benimde karbonhidrat çok yememe mi sutten çocuğa geçtiğini söyledi .bu çok kafama takıldı ..şimdiden hakkınızı helal edin teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1,6kg fazlasi var, boyle gitsin.. Az kilo almaya basladiginda, ek gidalari dusunuruz.. PEKMEZ, saf Glikoz oldugundan, en zararli seker turudur.. Sofra sekeri ondan daha az zararlidir. Ayrica da; Pekmez, kan filan yapmaz, Turk halkinin uydurmasidir.. Boyu NORMAL... Eksigi YOK!! Kisa filan degil, doktorun uydurmasi.. Cok cahil bir doktor!! Anne sutunun terkibi, SABITTIR.... Ne yerseniz yiyin, formulu degismez.. Zengin anne ile fakir annenin sutu bile aynidir.. SAKIN: Demir damlasini kullanmayin.. Bu kadar aptal bir doktoru cokmu aradiniz???
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2017 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah kadir bey ne yazık ki bulunduğum şehirde pek bi alternatifim yok.zaten doktorların hepsi birbirinden beter..Siz olmasanız ne yapardım bilmem.pekmeZi bi daha vermiyorum o zaman.onun yerine ne verebilirim.birde bebe bisküvisi De kilo yapar onuda vermeyip yumutta ve peyniri tek tek mi versem.peki uyumamasi için bi öneriniz varmı. Gün içindede hep mizmiz ve kucakta.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebe biskuvisini; gunde 5 tane verebilirsiniz.. Buda yeterli olur. Uyku; cocuklarin kendi kontrollari altindadir... Uykulari geldimi, Dugun samatasinda bile uyurlar.. Tek sansiniz, OKUMAK.. Maalesef, gunumuz (son 10 sene) doktorlari, Hukumetin sacma-sapan, sozum ona; "saglik reformalari" uygulanabilsin diye, alel-acele, cok sathi bir egitim ile, peydahladiklari doktorlardir. Zararlarini zaman gosterecek.. Ne yazikki bu doktorlarin hatalarini TOPRAK ortmektedir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH sizden razı olsun .başımızdan eksik etmesin.çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|