|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 20:26 |
Hocam oğlum bugün tek tük öksürmeye başladı uyuttum bı ara uykusunda yutkunuyor sanırım geniz akıntısı başladı genelde böyle olduğu zaman gece öksürerek uyaniyor ve ağlıyor krup oluyor zannedersem geniz akıntısı için ne kullanmalıyim ateşi çok yukselmiyor ağrı kesici olarak calpol vermem doğru olurmu 1 yaşında 10.5 kilo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; yastigini yukseltin, odasi serin olsun.. Agri oldugunda, Calpol kullanabilirsiniz.. Atesini dusurmeyin. 800gram fazlasi var. Ilk sayfada; Boy-Kilo cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam hırıltı gibi hisilti gibi ses başladı korkuyorum nefeside hızlanıyor böyle hasta olduğunda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak buhar uygulayin.. Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Aynen dediğim gibi oldu hocam uyuttuktak 2 saat sonra boğuk bir sesle öksürerek uyandı ateşi yok keyfide kötü sayılmaz balkona cikattim serin dışarısı bide banyoda buhar yapıp orada tuttum çok şükür çok yoğun bi öksürüğü yok şimdilik umarım çabuk toparlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu çocuk her gribi ya bronsiolit yada krup olarak geçiriyor hocam şuan 1 yaşında bütün kış bu hastalıklarla uğraştık Allah'tan kısa zamanda atlatiyor 1 haftaya hiç bişey kalmıyor ama neden normal bi grip gibi olmuyorda krup yada bronsiolit oluyor okula giden ablasi hafif öksürük hapsirikle geçiriyor oğlum böyle geçiyor bu alerjik bı çocuk oldugunumu gösteriyor dediğiniz gibi ilaçsız atlatiyoruz ama neden böyle sorunlar yaşıyoruz anlayamiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam şuan çocuk kötü oldu hem oksurup hemde aglayinca daha kotu oluyor sabah biraz çorba içti baskada hiçbir şey yemiyor uyumak istiyor zaten hep memede ememiyor nefesi hızlı karnı içe cokuyor resmen çarem yok bugünde pazar acile goturucem gerekirse yatirsinlar ventolin hava vercekler bide nefes açıcı iğne yapıyorlar okadar bende çok kötü durumdayım her ay oğlumu bu şekilde görmek onu kaybetme korkusu yaşamak beni öldürüyor şuan hiç ateşi yok ama çok hızlı nefes alıyor ara arada öksürük oluyor ve ağlıyor çok cızırtılı bı ses çıkarıyor götürüyorum hocam acile yapacağım bişey yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Az önce geldik hocam acilden cigerlerde önemli bişey yok dedi bogazlarida kötü değil mis peki çocuk neden öksürüyor hızlı nefes alıyor ozaman ventolin hava prednol iğne bide 1 saat soğuk buhar yazmış ben sadece buharı yaptırdım diğerlerini yaptirmadim zaten daha öncede böyle olmuştu ozaman ventolin hava prednol iğne yaptılar hiç bir rahatlama olmamıştı bende oyuzden yaptirmadim onları sadece hava verdik bu çocuk niye böyle oluyor hocam yokmu bı çare artık kendimde mahvoldum cigerde sorun yoksa neden nefes darlığı yaşıyor herseferinde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|