|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2017 Saat 23:39 |
Merhaba hocam.
141 günlük oğlum var. Anne sütü alıyor sadece. 2-3 gündür huzursuz ve zorla emiyor. Bugün dudağında beyazlıklar gördüm. Resimde tam net bellii olmuyor ama alt dudak - üst dudak içi ve kenarları iyice beyazlamış. Diline ve ağız içine çok hareketli olduğu için tam bakamadım. Eski maillerde 1 aydan sonra pamukçuk görülmez ,çok silmeye bağlı olabileceğini yazmışsınız. Bazı durumlarda boğaz enfeksiyonu belirtileri olduğunu okudum ,bazı durumlarda ise antb.kullanımı sonrası olabilen durummuş. Biz de bunların hiç birisi yok. Peki bu beyazlıklar ne olabilir ? Ne tavsiye edersiniz? Resim tam net değil ama beyazlık görülüyor yinede. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha; 2-3 gun evvel anlattim!!!! Surtunme dolayisi ile, agiz ici ;'Mukoza' denilen zar eskir ve bu sekilde dokulur.. Hicbir zarari yoktur, bir sikayete sebep olmaz. - Silmeye bagli olur demedim!! - ASLA; bogaz enfeksiyonu belirtisi degildir! - Uzun sureli asiri kuvvetli antibiyotikler kullanilirsa, (hangi yasta olursa olsun) "Pamukcuk" olusur.. Ayrica, Antibiyotiklere bagli bir durum yoktur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2017 Saat 07:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|