|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2017 Saat 16:22 |
Hocam merhaba. 15,5 aylık oğlum 9,5 kg 79 cm. Pts akşam ateş başladı. Rahatsız olduğunda calpol verdim. Başka müdahale yapmadık, Dr götürmedik. Bugün ishal başladı. Şurup içerken dün 1 kere kustu. Genel durumu iyi. Sık sık emziriyorum, başka bir şey yemiyor. Dr götürelim mi, yoksa böyle devam mı edelim?
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşi de devam ediyor. 37.5 altına düşmüyor ama genel durumu iyi. Sürekli hareket halinde . Cok rahatsız olduğunda calpol veriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac kullanmayin, sik sik su teklif edin.. Merak etmeyin; tek basina ishal; su kaybina sebep olamaz.... Su kaybi olabilmesi icin; ictigi suyu kusmasi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki ateşin devam etmesi normal mi? Ishal boyunca ateş olacak mı? Calpol de vermeyelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikroplarin TAMAMI barsaklardan atilana kadar ishal ve Ates devam eder..
Mumkun oldugu kadar, atesini bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|