|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilufer34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilufer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2017 Saat 22:07 |
merhaba hocam,
5 yaşında oğlum dün geceden beri kusuyor ve her yediğini çıkarıyor yemek istemiyor su bile içmiyor. biraz önce çorba içirdim onu da çıkardı. size yazmıştım daha bir ay önce havale geçirmişti ondan dolayı hastalıklarında biraz tedirginim. Evde metpamid şurup vardı yarım tatlı kaşığı verdim bulantısı geçmedi. Doktora götürmeye de korkuyorum açıkcası önceki hastalığında yaptıkları iğne yüzünden havale geçirmiştir demiştiniz su bile içmemesi beni tedirgin etti ne yapmamı önerirsiniz. teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suyu, yemegi onunde oldugu surece, hicbir seyin eksikligi OLMAZ!! Arkadan ishal gelecek, sakin ilac vermeyin. Kendi haline birakin. Havaleden de korkmayin, zaten 4 yasindan sonra Havale; cok nadirdir. Ancak siz; soguk tatbiki yaparsaniz havale olabilir. |
|
![]() |
|
nilufer34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilufer34
evet hocam ateş düşürücü veriyorum hala düşmezse koltuk altına soğuk tatbiki yapıyorum
bu sebepten havale geçirmiş olabilir geçen yaptığım hata buydu.. bu ılık duş içinde geçerli mi hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates dusurmek icin, HICBIR SEY yapmayin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilufer34
tamam hocam çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
iyi akşamlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilufer34
hocam 2.gün sadece su içiyor onuda sonrasında kusuyor.
halsiz yorgun hep yatıyor.
bu durum ne kadar daha devam etmesi normal. ateş ve ishal yok. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Son mikrop atilana kadar devam eder..Ishal olusmadigi( ve mikroplar atilamadigi) icin, ATES devam ediyor. Ishal basladiginda, Ates dusecek. Sakin acele etmeyin.. Bazen kusma cok etkili olursa, arkadan hic ishal gelmeyebilir ve kendiliginden iyilesir.. Unutmayin.... Kusma ve Ishal, vucudun, mikroplari atabilmek icin kendisinin yaptigi bir savunmadir.. 1- Sakin ishal durdurucu ilac vermeyin... Zehirli ishal olusur.. 2- Sakin; Antibiyotik vermeyin, barsak boslugundaki hastalik yapici mikroplara etki edemez ama, Barsak cidarina yapisik olarak yasayan yararli (Proboyotik) bakterileri yok ederek, durumu daha vahim bir hale getirirsiniz.. 35 sene Ozel doktorluk yaptim, tek bir tane ishalli hastam hastaneye yatmadi.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ağu 2017 Saat 19:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|