|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2017 Saat 22:32 |
Hocam oğlum ilk hastalandığında 4 aylikti 2 gün hapsirik ve burun akıntısı oldu gece uykusundan ağlayarak ve öksürerek uyandı ama çok yoğun bir öksürük değil di sonra karnınin çok hızlı inip kalktığını fark ettim ateşi yoktu daha sonra 1 hafta süren gene çok yoğun olmayan balgamli öksürüğü oldu ve iyileşti bu hastalanmalar butun kış oldu toplam 9 kez Ekim ayından hazirana kadar 11 aylıkken doktora götürdüm bronşit olmuş yatış yapicaz dedi imza atıp çıktım 12 aylıkken tekrar olunca dayanamadım bı gece yarısı tekrar gittik solunumu hızlıydı ateşi 37.5 film çekildi zature başlangıcı cigerlerde enfeksiyon var dendi bronşit dendi bende bu sefer yatmayı kabul ettim 1 hafta yatış yaptık hatta size tahlil sonuçlarını gönderdim wbc 10 du siz hiç biseyi yok dediniz bende gene imza atıp eve geldim çok şükür 2 aydır hastalanmadi başka bi doktorda alerjik astım dedi tekrarlayan solunum hızlanması olduğu için kış geliyor ve ben çok korkuyorum gene aynı şeyleri yaşamaktan her gripte bu şekilde solunum hızlanması gerçekten astım olduğunu mu gösteriyor sizcede hiç bir ilaç kullanmadım ateş durucu bile çünkü ateşi olmuyor lütfen bana yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi dumen... 1- Astim'da: Sikintili solunum olur... HIZLI solunum degil!! 2- Turk doktorlarinin en buyuk sahtekarliklarinda biri de; Zaturre baslangici. Menenjit baslangici. Astim baslangici gibi, salakca teshisler koymaliridir.. Bir daha boyle; "Baslagici" diye en ufak bir teshis duydugunuzda, hemen o batakhane'den KACIN.. |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam ozaman bizim yaşadıklarımız bronsiolit oluyor sanirim sizinde yazilarinizdan okuduğum kadarıyla ateş yok solunum hızlı peki niye her nezle göğüse iniyor niye normal bi grip gibi gecirmiyor hastalıklarını
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"....
peki niye her nezle göğüse iniyor niye normal bi grip gibi gecirmiyor hastalıklarını .." Bu da; sizin gittiginiz doktorlarin "kerameti"!!!!!! Siz hic; Turk doktorlarinin GRIP teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??? Asla Grip teshis etmezler.. Yeminlidirler!!! Hepsine; Astim, Bronsiolit, Bronsit veya "Zaturre baslangici" diye teshis koyarlar. Zira bu sekilde, en basit hastaligin ( Gribin) bile getirisi daha fazla olan bir hastalik sekline sokmanin dayanilmaz cazibesi vardir.. Hele Ozel Hastaneler, Grip teshis eden doktoru, ertesi gun kapinin onune koyarlar!! Her hastadan Tahliller, Rontgenler, istenir, daha olmadi, diger branslara gonderilerek, hasta "turnikeye" (onlarin deyimidir) sokulur... Tekrar tekrar (hemde ucretsiz kontrol suresi gectikten sonra) hasta doktora gitmeye, tekrar tahliller yaptirmaya mecbur birakilir... Hicbir sey uyduramazlarsa; Laboratuvar, "Cocuk Kan degerleri" yanina Eriskin "Referans araliklarini" yazarak, sahte hastalik tablosu yaratir, aylarca, sanki varmis gibi hic olmayan "Anemi"nin tedavileri yapilir..... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2017 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam aslında daha bronsiolit diyen bı doktor olmadı zaten pek doktora da goturmedim siz diyosunuz ya kötü bişey olsa ateşi yükselir hiç yukselmedigi için pek goturmedim evde geçiriyoruz genelde hastalıklarını ama 11 aylıkken ve solunumu hizliyken götürdüm bronşit olmuş dedi yatış yapmamızı söyledi imza atıp çıktık ben belirtilere bakıp bronsiolit diyorum doktor bronşit diyor tekrarlıyor olmasida alerjik astımı gösteriyor dedi başka bi doktor hala kesin bı teşhis konmadi yani griplerde bu şekilde hızlı solunum olmasi bence normal değil hala ne yapicaz bilmiyorum şuan 2 aydır yok çok şükür ama grip olucak diye aklım çıkıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedim ya!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler... Grip'den korkmayin... Benim yazilarimi okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
8 yaşında bir kızım da var bu yasa kadar toplam 3 şişe antibiyok icmemistir hocam ozamanlar sizi tanimiyodum belkide onlara bile gerek yoktu maşallah şu an çok sağlıklı ana oğlum farklı işte benim bildiğim grip ateş olur öksürük hapşırık bir haftaya geçer kizimda böyleydi ama oğlum tamam hapşırık burun akıntısı başlıyor arkadan uykudan uyanıyor öksürük sabah bı bakıyorum acayip nefes alıyor sonrası balgamli oksuruk çok uzun surmuyor Allah'tan 1 hafta hepsi geçiyor dedimya ben ateşsiz grip yada hızlı solunum görmedim kizimda böyle hasta olmadı hiç ama bu oğlan 1senede çökeltti beni psikolojim bozuldu hasta insanlardan kaçar oldum biyere gidiceksem önce grip olan varmı diye soruyorum onu o halde nefes alırken görmek beni kahrediyor soğuk havaya çıkartıyorum gecenin bi vakti ne yapacağımı şaşırıyorum umarım bu kış daha sakin geçer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aradaki fark; YAPISALDIR!! Idare edeceksiniz, zamanla her iki YAPI,
esitlenecek. Mumkun oldugunca, ilacsiz halletmeye calisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|