Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızarıklık ve kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKızarıklık ve kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehracan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehracan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızarıklık ve kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 00:25
Hocam merhaba 5 yaşındaki kızımın bir suredir küçük tuvaletini yaptığı bölge ve genital açıklığın olduğu bölge kaşınıyor. Zaten hafif kızarıklık mevcut bir de kaşintiyla birlikte daha kızarmış gördüm bugün. Kardeşinin pişik kreminden süreyim dedim sızlıyor dedi. Bu arada ben temizliğine ne kadar dikkat etsem de kreşe gidiyor. Öz bakım becerileri noktasında enfeksiyon olabilir mi hocam? Ne yapabilirim ,yardımınızı bekliyorum hocam. Teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 10:08
Olabilir. 10 dakika kadar sabunlu sicak su icine oturtun...
Poposunu dogru silsin, onden arkaya dogru silinecek.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.