|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2017 Saat 22:33 |
Hocam kusura bakmayın.. belki bu konuda çok yazdınız.. şu an geçmiş mesajlarda da araştırıyorum ama çok korktum.. kızım 5 yaşında su içse kusuyor.. ishal kakayı küloduna yaptı.. çok halsiz.. kakası kötü kokulu.. ne yapmalıyım hocam..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben evden çıkmadan rota diye düşünmüştüm. Doktor da rota olabilir dedi.. ishal tozu verdi ama kullanmıcam.. ölümcül birşeymiş bu.. çok korkuyorum.. sadece bol su içircem.. lütfen siz de birşey söyleyin hocam. Cevabınız bekliyorum. teşekkürler..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarin dediklerini uygularsaniz, "olumcul" olabilir... Sadece bol su icirin.. Kusma cok oluyorsa, Emedur100 fitil, gunde:2x1 uygulayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|