|
6. Hastalık mı ( kan degerleri) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcukaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burcukaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2018 Saat 16:33 |
Hocam merhaba
26 aylık bir oglum var 40.8 varan ateşle hastaneye götürdüm,bir gün yatis verdi kaldık ateş inatciydi 2.5 saate yükseliyordu aniden kontrolü çok zordu. Wbc 12.55 ,crp 14.4 sedimantasyon ise 86 (.amikozit antibiyotik iğne ve amoklavin kullandık hiç fayda etmedi.) Eve gittik tekrar ateşle geri döndük prednol iğne yaptılar ateş kesildi.(5 günde ates düştü) pfaba yada romatizma yada ağır bir hastalık olabilirmiş.bana göre ateşten 4 gün önce 6 Ci hastalık geçiren bir bebekle çocuğum beraberdi sizce bu tabloları 6 ci hastalık yaparmi? Bir kez daha kan tahlili yaptılar wbc 8.90 crp 2.34 sedim 66, PLT 516 hocam nedir sizce moralimiz çok bozuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabahat sizde; ne diye bu geri zekali doktorlara gidersiniz ki!!! 1- WBC: 12,55 ve 8,90 (Bu yasta WBC Referans araligi: 5,5-15,5 dur).... 2- Prednol igne yaparak, sahte bir iyilik hali yaratiyorlar AMA; viruslar kortizon etkisi ile daha fazla azarlar.. 3- PFAPA: ??? Cok komik!! Acaba ne PFAPA ne demek biliyormu?? 4- Romatizma???? 26 aylik cocukta; Romatizma.....Soyleyecek soz bulamiyorum.. TABII ki; WBC dusuk olmasi ile VIRAL bir hastaligi gosteriyor?? 5- 6.Hastalik; 2 YASINDAN SONRA OLMAZ!! 6- Griplerin ilk gunlerinde, kemik iligi baskilandigi icin, butun degerler dusuktur..Iyilesirken de; Kemik iligi calismaya baslayinca, ilk toparlanan, PLT(Trombositlerdir).. Bunlari Tip fakultelerindeki o Prof. lar bile bilmezler.. Kimlerin elinde oldugunuzu bir gorun artik!! KACIN, evinize kacin ve bir daha bu assagilik sahtekarlarin semtine bile ugramayin.. Hicbir ilac vermeyin, cok sart olmadikca, atesini bile dusurmeyin. |
|
![]() |
|
Burcukaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burcukaya
Hocam yine Merhaba,
Tam 1 ay sonra oğlum yine ateşlendi en yüksek 38.5 dirençli değildi dolven ve fitille düştü doktor tahlil istedi, crp: 8.11, sedim:42 ,Wbc:17,62 doktor odak yok burnu,kulağı,boğazları temiz romatitit artrit türleri olabilir dedi ,vücuda ekleminde şişme yok bunuda gördü bu durumda napalim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anlasildi!!!!! Bunlara gene baska bir SAHTEKARLIK egitimi daha vermisler… Veya bu hastalikla ilgili ilaclari yazdirmak isteyen bir ILAC FIRMASI var... Astim, Bronsit, Bronsiolit ve Zaturre baslangici sahtekarliklari bitti, Allerji sahtekarliklari azaldi, simdi bu: "ROMATOID ARTRIT" salakligi basladi.. Kesin, Universitenin birinde bunu ders olarak anlatan bir sahtekar Prof var... Zira bu hastaligin adi son gunlerde cok sik suallerde yer almaya basladi, hazirlikli olun...Sakin bu sahtekarlara inanmayin.. Cocuklarda gorulen cinsi: "Juvenil Romatoid Artrit'tir" (JRA) Meraklisi bu isim altinda arastirip okusun. Hicbir sey yapmayin, hicbir ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2018 Saat 03:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|