|
yenidogan beslenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2018 Saat 04:09 |
hocam merhaba,
4 gunluk bir oglum var. dogum kilosu 3650 gr. sarilik vs gibi bir problem olmadi normal bir sekilde hastaneden ciktik. sütüm de fazlasiyla geldi.ancak 2 gundur gece beslenmek icin uyanmiyor.ben de kesinlikle uyandiramiyorum.uyandirsamda asla emmiyor.yenidoganda gece beslemesi sartmidir şartsa geceleri max. kac saatte bir beslenmelidir. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SART degildir.. Turk doktorlarinin uydurmalarina kanmayin.. Kakasina bakin... Kaka ozelliklerini eski maillerden okuyun.
|
|
![]() |
|
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaka ozelliklerini biliyorum hocam, ilk cocugumu sizinle buyuttum, insallah bunu da sizle buyutecegim. kakasi hardal sari 3 kez yapiyor gunde, sadece miktari cok az bebegin kendi avuc ici kadar diyebilirim.bu miktar normalse aynen devam edeyim.kivamda ve renkte sorun yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal besleniyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|