|
Sınuzıt, oksuruk ve kulak agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2018 Saat 21:56 |
Merhaba hocam, 14 yasındaki oglum 3 hafta once hastalanmıstı.ates ve oksuruk oldu.sonrasında burun tıkanıklıgı ,akıntısı. 3 haftadır bu sekılde ve oksuruyor.sınuzıte bagladım..ıllıadın kullandırdım 2*4 ,4 gun Boyunca. Burun akıntısı ve oksuruk gecmıyor.herzamanki gıbı doktora goturmedıgım ıcın mahalle baskısı goruyorum.tedavı edılmeyen sınuzitin beyınde apse yapabılecegıne kadar soyluyorlar.oglum sımdı de kulagının agrıdıgını ,tıkalı gıbı oldugunu soyluyor. Illıadını bırakalı 3 gun oldu.Ne yapmam gerekır hocam?
Düzenleyen Halek - 28 Haz 2018 Saat 22:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar Iliadin 'e baslayin. SAKIN o; Turk doktorlarinin tuzaklarina dusmus zavallilara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|