|
bağazda beyazlık (resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2018 Saat 13:05 |
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir bey,oğlumun 2 gündür 39 ates ve bacak ağrısı vardı.Bugün bogazı bu şekildeydi ama bogaz agrısı ağız kokusu yok.En son 20 mayısta bogazı kotüydü ve öksüruk için ant. kullandik.Bu yıl 4.kez inatçı ates oldu 4 gün düsmeyen ateş oluyordu bogaz kaynaklı.Sitenizde pfapa sendromunu okudum bu defa aft yok ama onceden oluyordu.subat mayıs temmuz olarak atesli rahatsızlık oldu alakası olabilir mi ?Suan bogazındaki beyazlik nedir acaba bugun ates düstü ama halsiz yatiyor?Cevabınızı merakla bekliyorum hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan Sayimi yaptirip, bana yazin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|