|
Gelisim hk. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gelisim hk.Gönderim Zamanı: 20 Tem 2018 Saat 11:14 |
|
Sayin hocam 2011 kasim doğumlu kizim var su an 80 aylik ben hep sizi okuyorum ve boy kilo tablonuza bakiyorum. Kizim 120 cm boyunda 23 kilo . Biliyorum ki sizin sözünüz esime hep derim cocuklar mercedes fabrikasinda üretilmedi hepsi farkli. Yalniz babamiz kafasina takıyor kızımdan küçük bir çocuğun boy ve kilodan iri olduğunu görünce bizim kiz niye kisa diyor benide açıkçası geriyor. Bazen bende acabami diyorum ben minyon tipleyim yıllardır kilom aynidir rahmetli babam zayifti hep ayni kiloda ve fizikteydi ben babam gibiyim boyum 158. Kizimin babasi iri kemikli esim kilolu 168 boyunda biliyorum cocuk bize cekecek ama aksi bir durum varsa bastan tedbir almak en güzeli . Kizim süte düşkün degil cani isterse içer çok hareketli kış mevsiminde dwit veriyorum yazinda güneşten faydalandiriyorum kiloyu kafana takmiyorum da boyu yaşıtlarına göre kısa kaldığını görüyorum size danismak istedim normal olmayan bir durum var mi hocam saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2018 Saat 18:43 |
|
Boyu; 7,5yas boyu!!! 6cm boy fazlasi var....
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|