Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates kusma ishal üçlüsü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ates kusma ishal üçlüsü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 200
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates kusma ishal üçlüsü
    Gönderim Zamanı: 26 Tem 2018 Saat 20:14
Hocam pazar günü tatilden döndük ve sali günü eşim de ishal basladi. Çarşamba sabahı 7 yasindaki kızımın atesi vardi uyuyordu ben ise gittim ve esim kizimin karnının ağrıdığını söyledi halsiz birşey yemiyor ve ishal başladığını söyledi. Öğle saati eve geldim kızımın ateşi devam ediyordu hemen dus aldirdim ve 15 dk sonra kızım kustu aksama kadar 2 kez sulu ishal devam etti ara ara su içti ve tekrar kustu ateş düşürücü asla içmez reddeder bende atesi kafama takmadim ve gece ates düştu kendiliginden sabah uyaninca sapsari kustu ve ilerleyen saatlerde tekrar kusma olmadi fakat ishal durumu var cok sik çıkmıyor sizin ishal tedavinizi bildiginden tedavisini kendim yapiyorum. Esim de kusma yok sadece halsizlik ve ishal var. Bende birsey yok salgin mi var yoksa kizim ve esim mikrop mu kaptılar. Kızımda ates kusma ve ishal üçlüsü vardi. Ates ve kusma bitti ishal var sadece. Beslenmesine dikkat ediyorum tatil sonrası olur mu yada yedikleri birseyden mikrop kaptılar degil mi. Salgin var diyorlar doğru mu bilmiyirum ama size danışmak istedim. Kizimin rota aşıları tam dune gore bugün biraz daha iyi bilmenizi istedim. Saygilarimla tesekkur ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122375
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2018 Saat 04:32
Ishalden sonra, kusmalarin olmasi; VIRAL ishal demektir. 1 hafta surer, ilaci yoktur..
Turk doktorlarin eline dusmemek icin, Emedur100 fitil, gunde 1 (gerekirse 2 defa) kullanin.. 
Ailecek, SAKIN ilac kullanmayin, SAKIN Turk doktorlarina gitmeyin.. 
Rotavirus harici; Norovirus ve benzeri pek cok ishal yapici virus vardir. Hepsinin ortak ozelligi; kusma 
ve ishal beraber olur.  VE, antibiyotik kullananlarda daha uzun surer. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.