|
Dilin geri kacmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 14:58 |
Hocam bu defa arkadaşımın bebeği için yardım isteyecegim bebek erkek dört aylık 9küsur kilo doktorlar reflü demiş bildiğiniz Reflü ilaçları vermişti anneyede diyet sanırım laktoz intolaransi demişler mama veanne sütü beraber besleniyor dün ağlayarak aradı çocuğun dili boğaza geri kaçmış nefes alamamış orada bulunan bir beyefendi hemen eliyle çıkarmış bir gece hastanede kaldilar a dan Z ye bütün tahliller muayene bulguları temiz arkadaş neyapacağını bilemiyor çünkü bu ikinci defa olmuş bende ona yardımcı olmak adına onun adına size sormak istedim kendisinin burda aktif bir hesabı yok neyapsin ne yapmali bana kalsa çok beslenmeden reflü bile değil belki diyeceğim ama haddim olmadığı için sadece onun adına bilgi almak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suuru ACIK olan bir kimsede, dil ASLA GERIYE KACMAZ... Aileyi iyi kafaya almislar!!! Bu yaslardaki bebeklerde, "Nefes tutma" (Breath holding) veya "Katilma nobeti" olayi cok siktir.. Hic bir sey yapilmasi gerekmez.. Bilhassa asabi, hircin yapidaki cocuklarda daha sik gorulur (soya cekim vardir) Sinirlendiginde, dedigi yapilmadiginda, dikkat cekmek icin siklikla yaparlar.. Ileri yaslarda, bu katilma tablosu zor olustugu icin, katilabilmek icin, kafasini yere veya duvara vurup, kasten, kendisi canini yakip katilanlar vardir.. Hastaneye haybeden yatirildi!! Sirf annenin gazini almak icin bir suru parasini aldilar.. EGER 4 aylik bir bebek, 9 kilo geliyorsa, kusmasi asiri beslendigi icindir.. 4 aylik bebek kilosu:6,8kg dir.. 2,2kg FAZLASI var.. Bu yasta Reflu OLMAZ... Regurjitasyon olur.. Dunya da bir tek; Ahmak Turk doktorlari her kusan hastaya Reflu derler.. O kadar cahil ve ahmaktirlar ki, daha Reflu'nun ne oldugunu bile bilmezler.. Reflude, kusma olmaz.. Mide muhteviyati, yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur.. Buna; "REGURJITASYON" denir.. Bu Regurjitasyonlar sonucu, senelerce, mide asitinin yemek borusu ve yutak bolgesini tahris etmesi ile Reflu olusur. 4 aylik bir bebekte, Regurjitasyon oluyor ise, mutlaka KILO KAYBI da olur.. Bu cocuktaki kusmalar, ASIRI YEDIRILDIGI ICIN.. Bunu aptal Turk doktorlari dusunemez ler bile.. Benim yazilarimi okutun.. Belliki cevresinde cok namussuz assagilik cakallar var.. |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam ben daha cevabınızı iletemeden tekrar acile gitmişler bu defa yüksek ateş burun akıntısı oksuruk sebebiyle ilk bebek olduğu için tedirgin ve heyacanlilar.birden başladı dedi arkadaş.atesi yükselince acile gitmişler doktor bulguları gribi gösteriyor demiş.reflu ilaçlarını bırakın demiş grip icinse sadece aklovir şurup vermiş gerektiğinde calpol kullanin demis ama arkadaş durumunn bukadar basit olmadığı kanisinda.benim kafama takılan gripte aklovir kullanılıyor mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aklovir, hastalik suresini sadece 3 gun kisaltir.. Ben hic kullanmam. Yazilarimi okusunlar. SAKIN, o onceki aptal doktorun verdigi ilaclari kullanmasinlar.. Az yedirsinler her sey duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|