|
Grip asisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 15:15 |
Hocam oncelikle hosgeldiniz.
23 aylik ogluma 9 ekim de grip asisi vaxigrip yaptirmaya saglik ocagina gittim.gecen sene 11 aylik iken 1 ay arayla yarimsar doz vaxigrip vurdurdugum icin bu sene tek ve tam doz vurdurmak istedigimi soyleyince doktor kabul etmedi .4 yas altina yarim doz vuruyoruz dedi.bende sizden okudugum bilgilerle tek ve tam dozun yeterli oldugunu soyledim ama nafile.bana kagit imzalattilar anca oyle vurdular.doktorun bu israri beni supheye dusurdu.eve gelince prospektuse ve baska kaynaklara baktim hatta sizinde 1 mesajinizda yarim doz vurulmasi gerektigini okuyunca sok oldum hocam.fazla doz mu yaptirdim simdi ogluma ben.bir zarari olur mu.gelmenizi dort gozle bekledim gunlerdir icim icimi yiyor hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ILK DEFA, yapiliyorsa, 2x yarim doz!! Sonraki senelerde yapilanlar; tek ve tam doz..
|
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem yok yani hocam digmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|