Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip asisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip asisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros350 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip asisi
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 15:15
Hocam oncelikle hosgeldiniz.
23 aylik ogluma 9 ekim de grip asisi vaxigrip yaptirmaya saglik ocagina gittim.gecen sene 11 aylik iken 1 ay arayla yarimsar doz vaxigrip vurdurdugum icin bu sene tek ve tam doz vurdurmak istedigimi soyleyince doktor kabul etmedi .4 yas altina yarim doz vuruyoruz dedi.bende sizden okudugum bilgilerle tek ve tam dozun yeterli oldugunu soyledim ama nafile.bana kagit imzalattilar anca oyle vurdular.doktorun bu israri beni supheye dusurdu.eve gelince prospektuse ve baska kaynaklara baktim hatta sizinde 1 mesajinizda yarim doz vurulmasi gerektigini okuyunca sok oldum hocam.fazla doz mu yaptirdim simdi ogluma ben.bir zarari olur mu.gelmenizi dort gozle bekledim gunlerdir icim icimi yiyor hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117890
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 19:11
ILK DEFA, yapiliyorsa, 2x yarim doz!!  Sonraki senelerde yapilanlar;  tek ve tam doz.. 
Yukarı Dön
barbaros350 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 22:21
Problem yok yani hocam digmi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.