Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak kizarikligi otit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak kizarikligi otit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pinarisu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinarisu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak kizarikligi otit
    Gönderim Zamanı: 05 Kas 2018 Saat 20:29
Hocam 11 aylik kızım 10 gun once rutin kontroller için hastaneye gittiğimizde otit olduğunu . Antibiyotik tedavisi başlaması gerektiğini söyledi doktor.ama ben sizin tavsiyelerinizi ile iladin kullandim .7 .gün halen geçmedi 3 gün tekrar kullandim . Bugün tekrar kontrolde kulakta kızarıklık devam ettiğini söyledi doktor. Klomax antibiyotik 7 gün tedavi verdi .kızımın inanılmaz burun akıntısı var .Aspiratör ve serum fiz ile aliyorum ama tukenmiyor surekli devam ediyir .emmemiyor. Ayrıca kulaklarına ve başına  vuruyor.Ateşi yok .Burada ilk dişini çıkardi.ikincide patlama üzere .hocam yazılarınızı okudum .Bu sürecin sonunda ne yapmalıyım .lütfen yardımcı olun .iladin 2 kez kullanım da iyice burun akıntısı yaptı .ama köyü bir akıntı .Kızım çıkaramıyor .hirlayip nefes almakta zorlanıyor . 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119125
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 00:12
Kizarikligi ve hele Turk doktorlarinin kulak icin ne dediklerine bos verin.. 
Cocukta KULAK AGRISI varmi, yokmu????? 
Yoksa, soylenenlerin tamami zirva dir.. Kulak agrisi varsa, sadece Iliadin damla anlattigim gibi kullanin.. 
Hiriltinin artmasi, akintinin koyulastigini ve Gribin sonuna geldiginizi gosterir. 
Anlattigim sekilde davranin. Sut Disleri; ates veya hastalik veya agri yapmazlar..
Bazi dangalaklar, sut dislerini, 20 yas disleri ile karistirirlar, onlari sakin dikkate almayin.. 
20 yas disleri Insan'in EVRIM sureci icinde, yok olmaya baslamis dislerdir. Bende, 2 tanesi hic cikmamistir. 
Bu yuzden, bazen cikarlarken sikintiya sebep olurlar.. 
Yukarı Dön
pinarisu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinarisu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 10:05
Hocam coldmix damlatiyorum. Uyurken nefesi açılıyor ve uyuyor. Kulak Ağrısı var mı anlayamıyorum .parmağını kulağına sokuyor saçını çekiyor .dün saat 19.30 dan sabah 7.30 kadar uyudu. Aralarda 3 kez emdi.kulak ağrısı olsa kafasını yastığa koymak sanirim .burnu açıktıgece  .ama uyandiktan 1 saat sonra tekrar burnu kapandı. Serum fiz. Aspiratör ile aldım ama sürekli geliyor. Şimdi tekrar uyudu .antibiyotik kullanmak istemiyorum. Kızım pramture doğdu virüsleri kolay atlatamiyor. Sanırım ondan bu kadar uzun sürdü .benim gribi 3 gün sürdü .sonra kzim a geçti bugün 11. Gün .hocam viral olduğu halde neden doktor antibiyotik başlıyor anlamıyorum .ben bile biliyorum .bakteriyel enfeksiyon da kullanılır. Doktor ayrıca geçmezse tekrar gel dedi .ben çok iskillenim. 3 farklı doktora gittim 3 de farklı şey söyledi .1 tanesi kulakta kir var gliserin. Diğeri antibiyotik .diğeri bekleyelim geçmezse antibiyotik dedi 

Yukarı Dön
pinarisu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinarisu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 10:09
Hocam ayrıca Ciğerli temiz dedi doktor .ben sinüzit mi oldu diye korkuyorum .boyle akıntı görmedim ben .

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 19:29
Sadece basit bir Grip geciriyor.
Anlasilan siz daha hic; "Kulak agrisi" olan cocuk gormemissiniz… Oldugunda, cocuk yeri-gogu yikar, 
susturamazsiniz!!!!
Cok okumaniz lazim...COK!!!!

"...viral olduğu halde neden doktor antibiyotik başlıyor anlamıyorum…."
Turk doktor degilmi???  Baslar!!  Ya aptal ve cahil!!! Yada; sahtekar...
Son 10 seneden beri Tip fakultelerine, 3-5 idealist kisi haric,  akilli insanlar gitmiyor ki!!!  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2018 Saat 19:30
Yukarı Dön
pinarisu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinarisu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 22:11
Hocam tavsiyelerinizi hep dinliyorum .çok teşekkür ederim kızıma iyi bir çocuk dokotru arıyorum. Ankarad en iyi özele de gittim devlete de yok bulmadığım .ankara da işin ehli bir doktor tavsiyeniz olur mu ? İnanın artık ailecek yorulduk .
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2018 Saat 03:19
Eskiden vardi… Artik kalmadi.  Bu muhtesem(!) Saglik Reformlari sayesinde, Doktorlarin seviyesi bu hale
geldi… 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.