Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ameliyat teşhisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ameliyat teşhisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulseno1212 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gulseno1212 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ameliyat teşhisi
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 14:24
Merhaba Hocam

2015 Eylül doğumlU ikiz kızlarımdan biri 13,5 diğeri 16,5 kilo.2 senedir sizin sayenizde hastalıklarımızı
illiadin-cold mix-SF'le atlatıyorduk ve doktora bile götürmüyordum.Sizin sıkı takipçilerinizden 
olduğumdan hastalıklarının virütik olduğunu anlayabiliyordum.Genelde ateşsiz,yoğun burun tıkanıklığı 
ve balgamlı/balgamsız öksürük ve kusma ile geçiriyorduk.
4 aydır kreşe gidiyorlar ve tabii ki hep hastalar,bu süreçte nerdeyse iyi oldukları gün sayısı toplamda
1 haftayı geçmez.
Yine aynı şekilde burun tıkanık,balgamlı öksürük var ama ateş yok.Bunu da sizden öğrendiğim kadarıyla
vücudun bağışıklığı çalıştırmadığından olduğunu okumuştum.Ağzı açık uyuyor ve horluyor.Yüksek 
yastıkta yan yatırıyorum.Hocam gece öksürükle uyanıyor ve tekrar uykuya dalarken 10-15 sn arasında 
değişen sürelerde nefes almayor.Sonrasında tekrar nefes almaya başlıyor.Bu durum her gece sıklıkla tekrar ediyor.Bunun üzerine KBB doktoruna götürdüm.Tahmin edebileceğiniz üzere yüzde 5'lik bir boşluktan nefes almaya çalığtığını ayrıca da bademciklerinin büyük ve birbirine 
yapışmak üzere olguğunu geniz eti ve bademcik ameliyatının derhal yapılması gerektiğini söyledi.
Tabii bir de forunda da okuduğum kadarıyla herkese söyledikleri alınmazsa gelişim geriliği/kalp rahatsız
lıkları..vs den bahsetti.
Hocam kızım çok zor yemek yiyen biri.94 cm ve 13,5 kilo.Süte ve ete önem veriyorum ama ona yemek 
yedirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.Yemek yememesini de geniz eti ve bademciğe bağladı doktor.

Sizin bu konudaki cevaplarınızı okudum.Sizden onay almadan asla hareket etmem.
Hocam beni endişelendiren hastalığı boyumca her gece ve gece de benim tespit edebildiğim kadarıyla 
5-6 kez 10-15 sn nefezsiz kalması; ve gelişimi gözönüne alındığında ameliyat gerekli midir?

Size dua etmekten başka hiçbir faydamız dokunamıyor. Allah sizden razı olsun Hocam.

Saygılarımla

ikiz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119499
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 19:10
  "... Tahmin edebileceğiniz üzere yüzde 5'lik bir boşluktan nefes almaya çalığtığını .."
Bu lafi eden, YA; SALAKTIR ya da, SAHTEKARDIR!!! 
Bu Allahin, GERI ZEKALILARINA, soyleyin... O "bosluk" burun arkasindadir.. Tamami kapali olsa agizdan 
nefes alir.. Bir doktor nasil bu kadar salak olabilir??? Hic mi anatomi bilmiyorlar..
Sakin bu salaklar inanmayin, sakin ameliyat ettirmeyin, sakin bunlarin verdigi ilaclari kullanmayin. 

Kilo eksikleri yok. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.