|
ameliyat teşhisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gulseno1212
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Oca 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gulseno1212
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ameliyat teşhisiGönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 14:24 |
|
Merhaba Hocam 2015 Eylül doğumlU ikiz kızlarımdan biri 13,5 diğeri 16,5 kilo.2 senedir sizin sayenizde hastalıklarımızı illiadin-cold mix-SF'le atlatıyorduk ve doktora bile götürmüyordum.Sizin sıkı takipçilerinizden olduğumdan hastalıklarının virütik olduğunu anlayabiliyordum.Genelde ateşsiz,yoğun burun tıkanıklığı ve balgamlı/balgamsız öksürük ve kusma ile geçiriyorduk. 4 aydır kreşe gidiyorlar ve tabii ki hep hastalar,bu süreçte nerdeyse iyi oldukları gün sayısı toplamda 1 haftayı geçmez. Yine aynı şekilde burun tıkanık,balgamlı öksürük var ama ateş yok.Bunu da sizden öğrendiğim kadarıyla vücudun bağışıklığı çalıştırmadığından olduğunu okumuştum.Ağzı açık uyuyor ve horluyor.Yüksek yastıkta yan yatırıyorum.Hocam gece öksürükle uyanıyor ve tekrar uykuya dalarken 10-15 sn arasında değişen sürelerde nefes almayor.Sonrasında tekrar nefes almaya başlıyor.Bu durum her gece sıklıkla tekrar ediyor.Bunun üzerine KBB doktoruna götürdüm.Tahmin edebileceğiniz üzere yüzde 5'lik bir boşluktan nefes almaya çalığtığını ayrıca da bademciklerinin büyük ve birbirine yapışmak üzere olguğunu geniz eti ve bademcik ameliyatının derhal yapılması gerektiğini söyledi. Tabii bir de forunda da okuduğum kadarıyla herkese söyledikleri alınmazsa gelişim geriliği/kalp rahatsız lıkları..vs den bahsetti. Hocam kızım çok zor yemek yiyen biri.94 cm ve 13,5 kilo.Süte ve ete önem veriyorum ama ona yemek yedirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.Yemek yememesini de geniz eti ve bademciğe bağladı doktor. Sizin bu konudaki cevaplarınızı okudum.Sizden onay almadan asla hareket etmem. Hocam beni endişelendiren hastalığı boyumca her gece ve gece de benim tespit edebildiğim kadarıyla 5-6 kez 10-15 sn nefezsiz kalması; ve gelişimi gözönüne alındığında ameliyat gerekli midir? Size dua etmekten başka hiçbir faydamız dokunamıyor. Allah sizden razı olsun Hocam. Saygılarımla |
|
|
ikiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 19:10 |
|
"... Tahmin edebileceğiniz üzere yüzde 5'lik bir boşluktan nefes almaya çalığtığını .." Bu lafi eden, YA; SALAKTIR ya da, SAHTEKARDIR!!! Bu Allahin, GERI ZEKALILARINA, soyleyin... O "bosluk" burun arkasindadir.. Tamami kapali olsa agizdan nefes alir.. Bir doktor nasil bu kadar salak olabilir??? Hic mi anatomi bilmiyorlar.. Sakin bu salaklar inanmayin, sakin ameliyat ettirmeyin, sakin bunlarin verdigi ilaclari kullanmayin. Kilo eksikleri yok. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|