Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece beslenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: gece beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 17 Mar 2008 Saat 11:46
merhabalar benal hanım daha önceki sorulara baktım ama bu konuyla ilgili bi soru bulamadım
kızım 7 aylık akşamüstü 8 de mama yiyerek uyuyo gece 12 de mama yiyo ve sabaha karşı 4 de yine mama yiyo ancak 6 da kaka yapmak için uyanıyo keyifsiz oluyor uykusunu alamıyor. bazı günler gece 4 de mama için uyanmıyo o zaman saat 7.30 a kadar uyuyo ve daha keyifli oluyor uykusunu aldığı için. sabah 4 de yediği biberon maması kakasını yapmasını sağlıyo bunu yeni farkettim bu mamayı nasıl ortadan kaldırırım sorum bu. vermeyip uyumaya teşvik ediyorum ama ağlamaya başlyo nasıl daha geç saate atabilirim bu mamayı yada vermemmi lazım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2008 Saat 18:22
Merhaba...
Dörtteki mamayı sulandırrak verin. Bir süre sonra uyanmayabilir. Ama her zaman istediğimiz gibi olmaz. Bir deneyin.. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.