|
Kulaktan kan gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Figen GÜLEN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Figen GÜLEN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 15:36 |
Merhaba hocam, 15 aylık oglumun yaklaşık 2 hafta boyunca burun akıntısı vardı. Sonra kulağı ağrımaya başladı. İlladin damla ve bactrim kullanıyoruz. Ağrısı çok olursa calpol yada dolven veriyorum. Az önce kulağından kan geldi neden olabilir. Hemen dr.a gidicez sizin de cevabınızı bekliyorum. Çünkü burdaki dr.lara hiç guvenim kalmadı diyebilirim. onun için sizin cevabımız çok önemli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosuna gitmeyin, Iliadin TEKRAR, 5 gun kulanin.. Anlattigim gibi kullaniyorsunuz degilmi?? Bactrim'e de devam edin. En az 5 gun daha alsin. Doktora gitti iseniz, SAKIN hicbir dediklerine inanmayin, |
|
![]() |
|
Figen GÜLEN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Figen GÜLEN
Dr.a gittik hocam. Orta kulak iltihabindan dolayı bu tür kanamalar olabilir dedi. Antibiyotik verecekti ben kullanmaya başladım deyince ne kullanıyorsun dedi. Bactrim dedim. O biraz ağır bi ilaç alerji döküntü yapabiliyor onun için pek vermez dr.lar dedi. Ama iyi bi ilaçtır kullanmaya devam edin. kanama devam ederse 1 hafta sonra yine gel.devam etmezse 1 ay sonra tekrar görüşelim sıvı kalmış mı bakalım dedi. Dr. İlladin de önerdi. illadin sizin dediğiniz şekilde sabah akşam her burun deliğine 2 damla veriyoruz. verdiğimiz tarafa doğru 1-2 dk. Yatırıp bekletiyoruz. Küçük olduğu için biraz zor oluyor artık olduğu kadar yapıyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim icin; " o biraz agir ilac" diyen soytariyi da ilk goruyorum.. Sirf UCUZ ilac diye, nasil camur atacaklarini bilemiyorlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|