|
Goz alti kizarik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2019 Saat 12:42 |
Hocam merhaba
7 yasindaki oglum sali aksamindan beri atesli ozellikle geceleri ve oksuruk,hapsirik ve bally tarzi sumuk,bas agrisi sikayetleriyle grip geciriyor.carsamba aksami gozunde kanlanma da oldugu icin evde vardi hemen tobrased basladim kanlanma gecti ilk damladan sonra ama 5 gune tamamlamak icin devam ediyorum capaklanma olmadi. Hocam sorum su; 1 tobrasedi birakmamin bir sakincasi var mi yoksa tamamlamalimiyim 2 bas agrisi cok oluyor bu normal mi 3 tek gozunun goz alti torbasinda kucuk kucuk kanlanma gibi bir kizariklik olustu bu da grip kaynakli midir yoksa tobrased yan etkisi olabilir mi. 4 kalici disler de atesten etkilenip erken cikma gosterir mi.ust on disi 3 gundur cok hizli sallanmya basladi.bunu sadece merak icin soruyorum hocam hakkinizi hell edin. Atesi olmadigi zamanlarda gayet iyi hopluyor zipliyor o nedenle doktora goturmedim.dun yazmistim strep olabilirmi diye baska sayfadan cevabinizla beni rahatlattiniz cok saolun iyiki sizi tanidim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Tekrarlayabilir.. Ama tamamen gecti diyorsaniz, kesebilirsiniz. 2- Griplerde bas ve adele agrilari olur.. BAZI senelerde bu tip agrilar daha fazla olur.. Bunun sebebi, o seneki Grip viruslarinin ozelligidir. 3- Griplerde, gozlerde yanma-batma olur.. Cocuk asiri dereced gozlerini ovustirdugiunda, hem mikrop kaptirir, capaklanma olur, hem de goz kapaklarinda tahris olur.. Elini surmesin, kendiliginden gecer.. NOT: Gozlerdeki yanma hissi devam ediyor ve eli gozlerine gidiyorsa, Tobrased'e devam edin. 4- Ates, metabolizmayi hizlandirdigi icin, dislerin cikmasi da hizlanir.. Dis ates yapmaz.!!! |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam cevap icin tesekkurler .. Oglum normalde geceleri agzi acik uyuyan bir cocuk ama siz 7 yasin kisini da gecirsin sonra bakilir dediginiz icin bu seneyide atlatmayi bekliyorum fakat bu hafta gripten dolayi agzi nerdeyse tamammen acik uyudu ve inanilmaz salyasi akti geceleri.sanirim bu salya akisina bagli olarakda agiz cevresi tahris oldu suan kizarik dokuntuler oldu .el ayak agiz hastaligimi acaba diye dusundum ama ellerinde ve ayaklarinda bir sey yok sadece agiz cevresi..bepanten suruyorum ama gecmiyor baska hangi kremi kullanabilirim.resim yiklemeye calisicam insallah basarabilirim. Saygilar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
www.4GP.ME/mbtc/1547412926935.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tukruk+silme ile olmus tahris... Gunde:2x1 Hipokort krem surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|