|
Beyaz akıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2019 Saat 14:41 |
Kadir bey merhaba,
Sizi yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen. 3 aylık kız bebeğim var. 6.7 kg 62 cm . Sezeryan ile doğdu Sadece anne sütü alıyor ve genel olarak herşey yolunda.Son birkaç gündür kızımın altını değiştirirken dudak iç kısımlarında beyaz akıntı gibi şeyler gördüm. Ellemedim kesinlikle. Daha önceki okuduğum maillerde erkek de penis kızlarda vajinadan gelen bu sıvının smegma olduğunu ve ellenmemesi gerektiğini hatırlıyorum ama bulamadım o maili ve emin olamadım. Bu bir sıkıntı mıdır Kadir bey? Temizlemem gerekiyorsa nasıl yapmalıyım? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla Yeşim Uzman ,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, Smegma salgisidir, Kizlarda da salgilanir!! .. Vaginal yapisikliga mani olur.. SADECE; banyolarda, fazlasini silin, ASLA tamamini silmeyin..
|
|
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam Kadir bey çok teşekkür ederim. İlgilenip cevap verdiğiniz için.
Saygılarımla Yeşim Uzman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|