|
Iyki varsiniz hocamm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2019 Saat 09:20 |
Ah hocam ah etrafta nette okadar bu doktorlarin ilaclariyla okadar hastanede yatan insan varki hava makinesini kullanan kortizonla baskilanip haftaya daha yuksek atesle cikan zatureye kadar giden hepsi de arayis icinde ama islerinw geldigi gibi surekli sizi oneriyorum ama insgramda sizin bilgileri ekran goruntsu cekip paylasan bir bayan var faydali oldugunu soyluyor ama sut alerji konusunda sizi desteklemiyor sut icilmesin dye soyluyor ben uc cocugumuda sizle buyuutttum yoksa eve hava makinesi bile aldiracaklardi iyki varsinizz
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Er veya GEC!! Herkes, benim dediklerime gelecekler… Esas onemli olan, sokaktaki gariban doktor degil, Devlet ve Tip fakultelerinin adam olmalari gerekiyor.. Esas domuzun basi bunlar!! Sokaktaki sahtekarlari bu Devlet ve Tip fakulteleri yetistiriyor. Halk da bu sahtekarlara inaniyor, soylenen yalanlarin dogru oldugunu zannediyor. |
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Hocam affınıza sığınıyorum.Arkadaşımız doğru yazmış.Sizin bilgilerinizi paylaşıyor fakat süt konusunda size katılmıyormuş.Aşı konusunda da zira katılmıyormuş.Propolis vermiyoeum çocuğuma dedi.Bir hafta sonra en iyi propolis markası .......diye reklama başladı.Sütün içine çamaşır sodası atıyorlarmış bozulmasın diye.Kulak ağrısı için soğan suyu damlatın diyor.Damlatmış annenin birisi.Çocuğun kulak zarı mahvolmuş.Ama soğan suyundan değildir diye üste çıkıyor.Sağlık bakanlığı da öyleeee bakıyor bunlara.Beni de bazı işine gelmeyen mesajlarım yüzünden engelledi.Kendisi laborantmış.Doktorculuk oynuyor.Herşeyi alerjiye bağlıyor.
İyi ki varsınız.Ellerinizden öperim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sutun icine "camasir sodasi" konmasini sahtekar sokak sutculeri yapar.. Mikrop uremesi ile olusan, "laktik asiti" notralize eder ve sut kesilmez.. AMA aptal bilmiyor ki, asiri miktarda mikrop uremesi oldugu halde, kesilme olmadigi icin, mikroplu oldugunu anlamadan o pis sutu cocuguna iciriyor!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 03:11 |
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Hocam bunlar sütün insana uygun olmadığını sösöyliyorl.Yoğurt peynir kefir verin diye yönlendiriyorlar.Çamaşır sodasını köyletden süt toplayan büyük firmalar bile yapıyormuş.Pastörizasyon yapmadan önce köyden süt toplanıyormuş.PPadtörizasyo zaten kanserojenmiş.Bir dr.var onun konuşmalarını referans gösteriyorlar.Yavuz Dizdar var sürekli çıkar tv.Artık herkes biliyor adını nasıl olsa.Yazmakta sakınca görmüyorum.Hürmetler kıymetli hocam.
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, bu SARLATAN Prof. bozuntularina inanmayin.. Benim makale listemde, bunlarin hepsi anlatiliyor.. Emin olun, bu sahtekarlarin; Pastorizasyon konusunda en ufak bir bilgileri YOK.. Kendileri modern (CRISPR-Cas gibi) , kanser tedavilerini beceremedikleri icin, boyle sahtekarliklarla gundemde kalmaya calisiyorlar.. O aptallara bir sorun bakalim, madem Pastorizasyon, kanser yapiyor, Bebek mamalarini niye tavsiye ediyor..??? Bebek mamalari sadece; Pastorizasyon degil, en az 2 defa "Ultra-Pastorizasyondan" geciyor.. UltraPastorizasyon eskinin UHT'si!! Bebek mamalari steril olmasa, nasil aylarca bozulmadan Eczane raflarinda kalabiliyor?? Hadi bakalim, buna bir cevap versinler de gorelim!!! Bunlar hem SAHTEKARLAR, hemde kafalari HIC calismaz!! O aptal, bir vakitler, TV.de yogurt yaparken, MAYA YERINE "toprak" kullanin diyen ahmak!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 20:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|