Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Iyki varsiniz hocamm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Iyki varsiniz hocamm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryameryem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deryameryem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Iyki varsiniz hocamm
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2019 Saat 09:20
Ah hocam ah etrafta nette okadar bu doktorlarin ilaclariyla okadar hastanede yatan insan varki hava makinesini kullanan kortizonla baskilanip haftaya daha yuksek atesle cikan zatureye kadar giden hepsi de arayis icinde ama islerinw geldigi gibi surekli sizi oneriyorum ama insgramda sizin bilgileri ekran goruntsu cekip paylasan bir bayan var faydali oldugunu soyluyor ama sut alerji konusunda sizi desteklemiyor sut  icilmesin dye soyluyor ben uc cocugumuda sizle buyuutttum yoksa eve hava makinesi bile aldiracaklardi iyki varsinizz
SELAM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2019 Saat 18:37
Er veya GEC!!   Herkes, benim dediklerime gelecekler…  
Esas onemli olan, sokaktaki gariban doktor degil, Devlet ve Tip fakultelerinin adam olmalari gerekiyor.. 
Esas domuzun basi bunlar!!  Sokaktaki sahtekarlari bu Devlet ve Tip fakulteleri yetistiriyor. Halk da bu
sahtekarlara inaniyor, soylenen yalanlarin  dogru oldugunu zannediyor.  

Yukarı Dön
Deniz Kuşu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deniz Kuşu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2019 Saat 21:26
Hocam affınıza sığınıyorum.Arkadaşımız doğru yazmış.Sizin bilgilerinizi paylaşıyor fakat süt konusunda size katılmıyormuş.Aşı konusunda da zira katılmıyormuş.Propolis vermiyoeum çocuğuma dedi.Bir hafta sonra en iyi propolis markası .......diye reklama başladı.Sütün içine çamaşır sodası atıyorlarmış bozulmasın diye.Kulak ağrısı için soğan suyu damlatın diyor.Damlatmış annenin birisi.Çocuğun kulak zarı mahvolmuş.Ama soğan suyundan değildir diye üste çıkıyor.Sağlık bakanlığı da öyleeee bakıyor bunlara.Beni de bazı işine gelmeyen mesajlarım yüzünden engelledi.Kendisi laborantmış.Doktorculuk oynuyor.Herşeyi alerjiye bağlıyor.
İyi ki varsınız.Ellerinizden öperim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 03:10
Sutun icine "camasir sodasi" konmasini sahtekar sokak sutculeri yapar.. 
Mikrop uremesi ile olusan, "laktik asiti" notralize eder ve sut kesilmez.. AMA aptal bilmiyor ki, asiri miktarda
 mikrop uremesi oldugu halde, kesilme olmadigi icin, mikroplu oldugunu anlamadan o pis  sutu cocuguna
 iciriyor!!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 03:11
Yukarı Dön
Deniz Kuşu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deniz Kuşu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 15:36
Hocam bunlar sütün insana uygun olmadığını sösöyliyorl.Yoğurt peynir kefir verin diye yönlendiriyorlar.Çamaşır sodasını köyletden süt toplayan büyük firmalar bile yapıyormuş.Pastörizasyon yapmadan önce köyden süt toplanıyormuş.PPadtörizasyo zaten kanserojenmiş.Bir dr.var onun konuşmalarını referans gösteriyorlar.Yavuz Dizdar var sürekli çıkar tv.Artık herkes biliyor adını nasıl olsa.Yazmakta sakınca görmüyorum.Hürmetler kıymetli hocam.
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 20:07
SAKIN, bu SARLATAN Prof. bozuntularina inanmayin.. 
Benim makale listemde, bunlarin hepsi anlatiliyor..
Emin olun, bu sahtekarlarin; Pastorizasyon konusunda en ufak bir bilgileri YOK.. 
Kendileri modern (CRISPR-Cas gibi) , kanser tedavilerini beceremedikleri icin, boyle sahtekarliklarla 
gundemde kalmaya calisiyorlar..

O aptallara bir sorun bakalim, madem Pastorizasyon, kanser yapiyor, Bebek mamalarini niye tavsiye
 ediyor..???  Bebek mamalari sadece; Pastorizasyon degil, en az 2 defa "Ultra-Pastorizasyondan" geciyor.. 
UltraPastorizasyon eskinin UHT'si!!   Bebek mamalari steril olmasa, nasil aylarca bozulmadan Eczane
 raflarinda kalabiliyor??  Hadi bakalim, buna bir cevap versinler de gorelim!!! 
Bunlar hem SAHTEKARLAR, hemde kafalari HIC calismaz!! 
O aptal, bir vakitler, TV.de yogurt yaparken, MAYA YERINE  "toprak" kullanin diyen ahmak!!  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 20:09
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.