|
Alerji ve geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mirayy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 15:44 |
Hocam merhaba.6 yaşındaki oğlum 22 kilo ve 4 yıldır kreşe gidiyor.yaklasik 3 yıldır sizin yöntemleriniz ile çok fazla ilaç kullanmadan hastalıklarımizi atlatıyoruz.zaman zaman oğlumun çok şiddetli öksürükleri oluyor çocuğun dili sürekli dışarda ve hiç bir yöntem fayda etmiyor.oksuruk dışında ateş burun akintisi halsizlik gibi başka hastalık belirtileri olmuyor böyle zamanlarda.daha önce geniz eti olduğu söylenmişti o yüzden burnu genelde tıkalı ve bazen gece horlamasi oluyor.en son 1 ay önce gene bu öksürük krizleri başlayınca ve öncesinde de bi yabancı cisim aspirasyonu şüphesi olunca gogus cerrahina götürdük.bronkoskopi yapıldı.cigerlerde bisey olmadığı söylendi.ancak çok yoğun geniz akıntısı ve balgam varmış onu temizlemişler.bi cocuk doktoru görsün bu geniz akıntısının nedeni araştırılsın denildi.bende kbb doktoruna goturdum.kan tahlili yapıldı film çekildi.geniz eti hava yolunu %60 tikamis dedi doktor.agiz yapısı da bozulmaya başlamış.kan tahlillerinde total ige 597 cikti.eos değeri ise 1.37 çıktı.normal değer 0-0.5 arasıymış.birde eo% diye bi deger var o da 19.2 cikti.onun da normal degeri 0.9 -6 arasiymis.alerjik durumdan dolayı geniz eti büyümüş olabilir dedi.nazoster burun spreyi ve levmont çiğneme tableti verdi.20 gün kullanın geniz etinde küçülme olmazsa alalım denildi.ben size sormadan bisey yapmak istemedim.grip ve ona bağlı oksurugu sizin yöntemlerinizle geciiryorum ama bu tip öksürük karşısında çaresiz kalıyorum.benim oğlum bu değerlere göre gerçekten alerjik olabilir mi.geniz etini aldirmalimiyim.
Düzenleyen Mirayy - 26 Nis 2019 Saat 15:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece, Grip ile ilgili anlattiklarimi uygulayin. Sakin Turk cocuk doktorlarinin dediklerine inamayin. Onlar, HER hastaliga, allerji diyen salaklardir. Sakin geniz etini aldirmeyin. Enfeksiyonlar gecince, kendiliginden kuculurler. Siz kasten cuvalla ilac veriliyor. Hic bir ise yaramiyacagini bile bile, sizi biktirip, ameliyata razi olmaniz icin veriliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|