|
Gözde kızarıklık ve şişme resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2019 Saat 16:40 |
Hocam merhaba 33 aylık kızım in bir kac saat önce gözü kizardi ve altinda kızarıklık ve şişme oluştu ne yapabiliriz 3 gundur hafif grip geçiriyor burnu hala akmakta biraz sesi kısıktı ama düzeldi.bugun de gözü böyle yardim ve yönlendirmenizi rica ederim teşekkürler hocam.dun pikniğe gitmistik toprakla cok oynadi
Düzenleyen Tlnumy - 02 May 2019 Saat 17:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zehirli bir ot/sarmasik elleyip, Elini gozune goturmus.. SADECE: Fenistil jel, cok ince bir tabaka halinde surun. BASKA bir sey GEREKMEZ..
|
|
![]() |
|
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2 gündür fenistil jel kullanıyoruz gunde kac defa uygulamak gerekir ben 1 kere sürdüm hep
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En az 2x1, ilaveten, her yuzunu yikadiktan sonra.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|