|
Burun akıntısı alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neslinaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2019 Saat 00:02 |
Hocam affınıza sığınarak yazıyorum mailleri okudum bilgi edindim sayenizde yazmıştım. Size bazı konuları eklemedim 2011 doğumlu oğlum horlama tıkanma çok oluyordu bademcik doğuştan iri idi 2016 da ikiside alındı keşke bademcikleri aldirmasaydik ozaman tanısaydım keşke sizi bademcik şikayetiniz hiç olmamıştı ama çok büyük dedi aldı son iki aydır burun akıntısı hapşırık demek istediğim nisanda zespira ve deloday verdi eğer dikkat etmezsek yine ameliyatlik olur dedi alerjisi çook fazla dedi. Zespira bir kutu bitirmiştim. Deloday şurup duruyor kulakları dolu kullansın dedi ağustosta alerji deri testi yapılacak zespira deloday kullanmalımıyım kulak ağrısı yok şuan burnu tıkalı ama sumkurunce açılıyor sarı rengi KBB den korkar oldum ameliyat der diye limon bal taze zencefil toz zerdacal kavanoza yaptım ılık suya karıştırıp veriyorum illadin sprey vermişti damla alacağım şuan bence grip dediğinizi yapıyorum alerjiden geniz eti büyürse ameliyat edecek bana bir yol gösterin hocam kulakta sıvı olursa illadin damla 3 gün vereceğim dimi keşke burda İstanbul da olsanız keşke
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118914 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"... yine ameliyatlik olur dedi .." Goruyorsunuz degilmi sahtekari!! O ameliyat; bos yere yapildi.. Allerji'den, geniz eti buyumez.. Bu yalani bir tek Turkiye'nin assagilik sahtekar doktorlari soylerler.. Sakin bu serserinin dediklerine inanmayin.. Sizi abone etmis, ve ona; "omur boyu aylik gelir" halini almissiniz. Bu sahtekar, butun bu zaman icinde, hic cocugunuzda Grip teshis ettimi??? Hepsi mi allerji??? Nasil da yalan soyluyor!! Ilk basindan yazilarimi okumus ve uygulamis olsa idiniz, bunlarin hicbiri basiniza gelmezdi. Iliadin ve Limonlu bal haric hicbir ilaci ve otlari kullanmayin. Eski mailleri iyi okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2019 Saat 01:59 |
|
![]() |
|
Neslinaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim. 2016 da okusaydım sizi yazılarınızı yaptırmazdim asla bu sabah burnun sol tarafı yoğun kıvamlı açık kahve ve sanki kanlı gibiydi. Gözleri capakliydi uyandığında çok sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|