|
Düşme sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2019 Saat 08:54 |
Merhaba Hocam,
İki yaşındaki kızım yaklaşık 20 gün önce sehpadan atlayıp elmacık kemiğinin altını koltuğun kenarına çarptı. Buz kıymaya çalıştık ama izin vermedi pek. Bir kaç gün sonra o bölge mosmor oldu ayrıca göz altı da morardı. Yaklaşık bir hafta sonra göz altı geçti ama elmacık kemiğinde hala morluk var. Bir de sert bir kitle oluşmuş içinde. Her hangi bir krem kullanmadım, doktora da götürmedim. Bu durum normal mi? O kitle geçer mi?
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi gecer.. Sadece, dusme sonucu kemigin "periost" denilen zarinin altina kanama oldugunda, buraya kalsiyum coker ve o gordugunuz sert sislik olusur. Bunun bir zarari yoktur, kaybolmasi aylar alir, kafayi takmayin. Yababileceginiz bir sey de YOKTU! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 May 2019 Saat 17:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|