|
Ateş öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2019 Saat 15:01 |
Hocam kızım 4 yaşında. 20 Nisan dan berı tekrar eden ateş ve öksürük var. Sızle büyüttüğümüz 2. Çocuğumuz. Fakat dün gece ki ateş ve bogulurcasına öksürüğe artık dayanamayıp uzmana gıttık. Uzayan bı grıp var. Degerlerınız kötü değil. Boğaz enfeksiyonuyla seyretmış dedı ama işin ilgıncı cocuk asla bogazım agrıyor demiyor. Antıbıyotık,ateş düşürücü ve mukotik balgam Söken bi şurup verdı. Değerler şöyle:
WBC 14,63 HGB 13,2 NE# 12,02 NE%82,1 LY%11,0 CRP 20,5 Nitrit (-) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripal enfeksiyon, sakin antibiyotik vermeyin.. Hatta hicbir ilac vermeyin, Bilhassa "Balgam" ile ilgili hicbir ilaci kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben bılıyorum wbc yı görünce grıp dedım ama ıkı aydır 3. Tekrar artık oksurmekten göğsü acıyor gecelerı uyur uyanık. Ateş halsızlık son seviyede. Babası bu sefer benı dınlemedı antıbıyotıgı ıcırdı. 4 yaşında ılk kez kullanmış oldu boylelıkle:(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|