Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sol alt karinda agri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sol alt karinda agri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edis13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sol alt karinda agri
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2019 Saat 21:00
Merhaba Kadir bey,12 yasinda oglum bugun sabah sol alt karin kasığın hafif ustunde ani ve zonklayici yuruyemeyecek kadar agri yasadi ve acile gittik kan tahlili ve idrar temiz cikti dedi ve ultrasonda da bir sorun yok dedi bir serum verildi.ve sonra oglum agri gecti dedi simdi bir agri yok diyor.sizce herhangi bir sorun olabilir mi size tahlilleri ekliyorum tesekkurler
Foto ekleyemedim ben normalin dışında olanlari yazayim
Glukoz 111
Kalsiyum8.7
Dansite 1.039
Mono 8

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118080
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2019 Saat 22:30
Apandisit ağrısı SAĞDA olur.. Sol taraftaki agrılar daha ziyade; aşırı çiğ sebze yendiğinde, kabızlıkta ve
GAZ olduğunda olur..
Bir de; idrar dansitesi çok yüksek. Bu da; kum dökmesine ve agrı yapmasına sebep olabilir. Çok su içsın.
Gerisi onemli değil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.