|
Primolut n hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 00:02 |
kadir hocam merhabalar ben 26.03.2019 da doğum yaptım bebeğim 4 aylık şuan, allah izin verirse 1 ağustosda hacca gideceğiz bebeğimle, ben şuana kadar henüz adet olmadım, ve benim adet geciktirici olarak primolut n, ilacını kullanmamı söylediler, bu ilacı içersem süte geçermi,bebeğime bir zararı olurmu, yada kaç gün içmeliyim hocam,allah razı olsun hocam,iyiki varsınz,inanın sürekli her an dularımdasınız,rabbim size hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutunun yeterli oldugu durumlarda, Allah erkenden gebe kalmamaniz icin, yumurtlamanizi onler. Bu sayede hem gebe kalmazsiniz, hem de adet gormezsiniz. O salak kimse, sakin ona uyup igne filan yaptirmayin. Ancak, sutunuz azalmaya baslar ve ek dida vermek zorunda kalirsaniz, o saatten sonra hem hamile kalabilirsiniz veya adet gorursunuz. Ayrica da; adet geciktirmek de ne oluyor?? Mekke'de Medine'de kadinlar adet gormuyorlarmi?? Unutmayin, bu din bezirganlari 1 yalan soylediklerinde 40 yalan daha soylemek zorunda kalirlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|