|
yenidogan solunum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
edaeser ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 17:59 |
Meraba Kadir Bey,ben 38. haftada sezeryanla dogum yaptim.3.800 gr 54 cm bebegim.Solunumu hizli oldugu icin yogun bakima aldilar. Dun aksam normale donmeye baslamis 2 gun sonra cikacak.Baska bir sikintisi yok.Ciktiktan sonra nelere dikkat etmeliyiz.Biraz bilgilendirir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz, Turk doktorlarinin her dediklerine kaniyormusunuz?? Solunum hizli: NE, dakikada kac defa nefes alip veriyor? Be onlarin; "solunumu hizli" lafina niye itibar edeyim?? Bana sayi lazim. Ilk 2 yasta, dakikada; 25-30 solunum zaten normaldir. LUTFEN ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindaki makale listemdeki: "Yeni Dogan Ozellileri" ile ilgili yazilari okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|