|
Aniden gelen sanci |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2019 Saat 08:29 |
Merhaba Kadir hocam.3.5 yaşındaki oğlum gece ağlayarak uyandı ve pipisini tutuyordu.Anne ağrıyor diye.Sonra ağlaya ağlaya cıs yapınca rahatladı.Hocam oğlumda enfeksiyon olma ihtimali var mıdır.Gunduz çişini yapmada problem yaşamıyoruz.Ama gece sancılandı.Idrari mesanede biriktiği için sancımı yapıyor hocam.Sebebi sizce ne olabilir hocam.Koydeyiz dr a götürme şansım yok tedbir amaclı bactrim şurup var.Kullansam uygun olur mu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Erkek cocuklarinda IYE olmaz.. 2- Idrar birikmesi yapabilir. Zaten idrarini yapinca rahatlamasi da bu yuzdendir. 3- Bir hastalik olsa idi, sikayetleri Gunduz de devam ederdi. Yatmadan evvel cok su icmesin, karpuz ve kavun yedirmeyin. 4- Ilac filan gerekmez.
|
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim Kadir hocam Dediginiz gibi bir problem yasamadik .Eski maillerinizi okumadan soru sormamaya calisiyorum.Ilk kez boyle bir problemle karsilastik o yuzden sorma geregi duydum.
Hocam bir de cocuklar suzme peyniri cok seviyor Bazi yerlerde 6 yas oncesi icin verilmemeli falan deniliyor .Sizce dogrulugu nedir hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suzme yogurdu bilirim de, "suzme peynir" ne ola???
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen nevin53 - 18 Ağu 2019 Saat 12:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic gormedim. Ben gittikten sonra cikti herhalde.. Iceriginde FARKLI neler varmis?? Cokmu sert bir peynir??
|
|
![]() |
|
Merhaba Kadir bey aşağıdaki gibi açıklama buldum. Süzme Peynir ultra filtrasyon (UF) tekniği ile üretilir ve ismini de buradan alır. Üretim ve paketleme teknolojisi sayesinde peynir paketin içinde mayalanır. Yumuşak bir yapısı olan süzme peynir dilimlenebildiği gibi sürülmesi de mümkündür. Ayrıca hem yumuşak yapısı hem de nötr tadı ile yaşlı ve çocuklar da dahil geniş bir tüketici kitlesine hitap eder. İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası, peynir kültürü, tuz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suzme yogurdun, peynir mayasi ile mayalanmis sekli!! Labne, Philadelphia gibi peynirlerden hicbir farki yok.. Bu peynir dokunursa, bundan daha koyu olan Normal Beyaz peynir ne yapar kim bilir. Turk halkinin sacmaliklarindan biri.. Kesin ilave fazla masraf cikmasin diye biri k..indan uydurdu..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|