|
Donduruca anne sütü kullanımı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aabut
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Donduruca anne sütü kullanımıGönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 19:50 |
|
Merhabalar hocam. 4 aylık kızıma işe başlayacağımdan ötürü hazirandan beri süt sağıp biriktirdim. Bu sütleri kullanmaya başladık işe başlamam nedeniyle. Ama bu sütleri içtikten sonra kızımın kakasının kokusu tamamen değişti. Önceleri yellenmesi ve kakası bildiğimiz kakaya yakın kokardı ama şu an değişik bir kokusu var kakasının. Islak bakliyat gibi tam niteleyemediğim, hafif kimyasalı andıran burna yakınlaşınca alınan bir koku. Kakası doğduğundan beri epey sıvı zaten ama bugün mukusumsu şimdilerde çocukların oynadığı “slime” tarzında yapış yapış sarı bir kakaydı. Acaba bir sıkıntısı olabilir mi? Pişiği de arttı ama onun tesadüfi olabileceğini düşünüyorum bez değiştirdik çünkü. Uykudan bazen ağlayarak kalkıyor ağlarken de yelleniyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 20:01 |
|
Gunde kac sefer meme emiyor? Kac sefer cozdurulmus sut (kac ml?) iciyor? Altin sarisi olmasi gereken kaka; yesil'in tonlarinda cikmaya basladi ise, fazla yediginden olabilir.
|
|
![]() |
|
aabut
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 20:05 |
|
Günde sadece bir defa dondurulmuş süt içiyor o da 90 - 130 ml arasında değişiyor açlığına göre. 12ye kadar çalışıyorum ve 12:30tan sonra 3 saatte bir emziriyorum. Aslında saat tutmuyorum talebine göre emziriyorum. Rengi sarı hocam sadece kokusu ve bugün yapısı değişti. Arada da öksürüyor ama her şeyi yaladığından boğazına takılan tüy toz diye düşünüyorum ateşi yok. Alakalı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 23:02 |
|
Onemli bir sey degil, aynen devam. Elinizdeki "sagilmis sutler" bittiginde, ayni miktarlarda 'kutu sutlerinden' verebilirsiniz. 100ml'ye bir kesme sekeri olacak kadar seker ilave edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|