Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Donduruca anne sütü kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Donduruca anne sütü kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aabut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aabut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Donduruca anne sütü kullanımı
    Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 19:50
Merhabalar hocam. 4 aylık kızıma işe başlayacağımdan ötürü hazirandan beri süt sağıp biriktirdim. Bu sütleri kullanmaya başladık işe başlamam nedeniyle. Ama bu sütleri içtikten sonra kızımın kakasının kokusu tamamen değişti. Önceleri yellenmesi ve kakası bildiğimiz kakaya yakın kokardı ama şu an değişik bir kokusu var kakasının. Islak bakliyat gibi tam niteleyemediğim, hafif kimyasalı andıran burna yakınlaşınca alınan bir koku. Kakası doğduğundan beri epey sıvı zaten ama bugün mukusumsu şimdilerde çocukların oynadığı “slime” tarzında yapış yapış sarı bir kakaydı. Acaba bir sıkıntısı olabilir mi? Pişiği de arttı ama onun tesadüfi olabileceğini düşünüyorum bez değiştirdik çünkü. Uykudan bazen ağlayarak kalkıyor ağlarken de yelleniyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 20:01
Gunde kac sefer meme emiyor? Kac sefer cozdurulmus sut (kac ml?) iciyor? 
Altin sarisi olmasi gereken kaka; yesil'in tonlarinda cikmaya basladi ise, fazla yediginden olabilir. 
Yukarı Dön
aabut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aabut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 20:05
Günde sadece bir defa dondurulmuş süt içiyor o da 90 - 130 ml arasında değişiyor açlığına göre. 12ye kadar çalışıyorum ve 12:30tan sonra 3 saatte bir emziriyorum. Aslında saat tutmuyorum talebine göre emziriyorum. Rengi sarı hocam sadece kokusu ve bugün yapısı değişti. Arada da öksürüyor ama her şeyi yaladığından boğazına takılan tüy toz diye düşünüyorum ateşi yok. Alakalı olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2019 Saat 23:02
Onemli bir sey degil, aynen devam. Elinizdeki "sagilmis sutler" bittiginde, ayni miktarlarda 'kutu sutlerinden' 
verebilirsiniz. 100ml'ye bir kesme  sekeri olacak  kadar seker ilave edin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.