Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 gündür ateşli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 gündür ateşli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 gündür ateşli
    Gönderim Zamanı: 11 Eki 2019 Saat 17:42
Hocam merhaba. Oğlum 3,5 yaşında 19 kg. pazar gününden bu yana inip çıkan ateşi var. pts günü durumu kötüleştikçe ateş düşürücü verdim.yine de 38 in altına düşmedi. salı günü iyiydi. akşam ateş yaptı. böyle inip çıkarak devam ediyor. kusmaları oluyor. ishal yok. iştahsız. burnu açık. akıntı ya da tıkanma olmadı. öksürük , hapşuruk yok. dili temiz.iştahsızlıktan bitkin düştü iyice.dr gittik boğazları şiş dedi. zinnat 125 mg yazdı.
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2019 Saat 17:47
hocam antibiyotiğe başlamadım.grip mi bu? bugün artık hep uyumak istiyor. ne yapmalıyım ? bana bi akıl verin hocam. griple ilgili yazdıklarınızı hep okuyorum. ama burun akıntısı olmayınca grip mi emin olamıyorum.
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2019 Saat 18:15
hocam paranox 120 mg fitil yaptım şimdi. hep uyuyor. dayanamadım artık. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119079
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2019 Saat 18:30
Her Grip de, burun akintisi olmaz, ayrica da ilk basta burun akintisi hic olmaz.
Ates+Agiz kokusu+Dil pasi yoksa antibiyotik gerekmez.
Siz Turk doktorlarina bakmayin!! Onlar selam verene bile antibiyotik yazarlar. 
Atesi; cok sikintisi olmadikca dusurmeyin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.