|
Boyunda şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tazeanne94 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tazeanne94
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2019 Saat 00:23 |
Merhaba doktor bey sizi derdimi paylaştığım bir sitede bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine duydum hemen yazmak istedim. Bebeğimin sol boynunun kulak altinda beze olduğunu farkettim elleyince oynuo gibi ve biraz büyük cok korktum doktorumuza gittik köprücük kemiğine koltuk altına kasıklarına baktı oralarda yok büyük ihtimalle gribal enfeksiyondan şişmiş olablr dedi antibiyotik verdi bitince tekrar gel dedi.benim endişe ettiğim şey şu grip belirtileri yok kendiliginden çıktı 10gun sonra görüşelim dedi doktor ama ben nasıl bekliycem bilmiyorum nolur birşey söyleyin yediğimi içtiğimi bilmiyorum
|
|
Rumeysarel
|
|
![]() |
|
Tazeanne94 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tazeanne94
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada bebeğim 10 aylık
|
|
Rumeysarel
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylenenleri dahi yapmaniza gerek yok!! Sakin o antibiyotigi filan da kullanmayin.. Her Lenf buyumesine antibiyotik verilmez. Forumdaki ; bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun. Ilk 1 sene icinde, bebeklerde, anne karninda iken gecen "Bagisiklik maddeleri" (Antikorlar) nedeni ile, bebekler, anneleri kadar hastaliklara direnclidirler. Ilk 1sene gorulen atesli hastaliklarin %90'dan fazlasi, VIRAL enfeksiyonlardir. Cok okumaniz lazim.. Simdiden okuyun, yoksa Cocugunuz; yuva/okul basladiginda ilk 2 sene cok hasta olacak, Cocuk doktorlari caniniza okurlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|