|
kulak iltahabı-aft-bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2019 Saat 23:09 |
Merhaba doktor bey. Çok zor durumdayız yardım ederseniz çok sevinirim
Sürekli ağızda aft yeşil renk ağız kokusu oluyor arkasından ya bademcik oluyor yada gribal enfeksiyon olup kulağı iltahaplanıyor. Doktorlar sürekli antibiyotik veriyor. KBB doktoru geniz eti ve bademciğinin alınması gerekiyor dedi ama gece horlamıyor. Kan tahlillerinde alerji EOZİNOFİL 4,3 MONOSİT 1 EOZİNOFİL 0,62 LENFOSİT 25,6 DİĞERLERİ RBC 5,09 NÖTROFİL 9,08 UIBC 427 LÜTFEN CEVABINIZI BEKLİYORUM NASIL BİR YOL İZLEYELİM TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba doktor bey. Çok zor durumdayız yardım ederseniz çok sevinirim
KIZIM 4 YAŞINDA
Sürekli ağızda aft yeşil renk ağız kokusu oluyor arkasından ya bademcik oluyor yada gribal enfeksiyon olup kulağı iltahaplanıyor. Doktorlar sürekli antibiyotik veriyor. KBB doktoru geniz eti ve bademciğinin alınması gerekiyor dedi ama gece horlamıyor. Kan tahlillerinde alerji EOZİNOFİL 4,3 MONOSİT 1 EOZİNOFİL 0,62 LENFOSİT 25,6 DİĞERLERİ RBC 5,09 NÖTROFİL 9,08 UIBC 427 LÜTFEN CEVABINIZI BEKLİYORUM NASIL BİR YOL İZLEYELİM TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile alakasi yok. WBC;15.5 ustu ise, Antibiyotik gerekebilir. Bu degerin altinda, SAKIN Antibiyotik vermeyin. Veya: Yuz bin kere anlattigim gibi: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi yoksa, Grip demektir, sakin Antibiyotik baslamayin. SAKIN Ameliyat ettirmeyin. Buyuk kazik yersiniz. Devamli hasta olmasi: Her ateslendiginde, antibiyotik verdiginiz icin, bir turlu bagisiklik olusamiyor ve AYNI mikroplar devamli hastalik yapiyorlar. LUTFEN, soru sormadan ONCE eskiden sorulmus suallere bir goz atin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun doktor bey teşekkürederiz okuyorum yazilarinizi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|