Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yanaklarda kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yanaklarda kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Denizegetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Denizegetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yanaklarda kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 22:06
Hocam merhaba.6 aylık erkek bebegim 8.5 kilo 68 cm.anne sütü ve mama alıyor ancak ağırlıklı olarak mama alıyor.1 haftadır kutu süte geçmeye çalışıyorum.alismasi için mamaya karistirarak veriyorum.ayrica 1 haftadır.yogurt vermeye de başladım.bebegimi n yüzünde dönem donem kızarıklık olup geçiyordu. Cilt kurulduğundan diye düşünüyordum ancak 3 gündür kızarıklıklar çok arttı.resimleri gönderiyorum hocam acaba kuruluktan mi yoksa alerjik bi durum mu var.kizarikligin üstü sanki kurumuş gibi hafif pütürlü.poposundada pişik arttı bu aralar.

Düzenleyen Denizegetuna - 16 Oca 2020 Saat 22:14
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Denizegetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 22:13
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Denizegetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 23:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118926
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2020 Saat 03:25
700 gram fazlasi var. 
Yogurt bir muddet vermeyin.
Mama miktarlarini da azaltin. 
2-3 gun sonra, 1 ogun mama yerine kutu sutu verin. Bundan  3 gun sonra sonucu yazin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Oca 2020 Saat 03:26
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Denizegetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2020 Saat 12:34
Hocam dediginiz gibi sütü ve yoğurdu kestim sadece mama verdim.kizarikliklar geçti.2 gün önce 1 öğün kutu süt vermeye başladım ve kızarıklıklar geri geldi.Yuzdeki kizariklik disinda baska bi sikintisi yok.Anlamadigim  eger alerjisi varsa mama da alerji yapmazmiydi cunku neredeyse tamamen mama ile besleniyor 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Denizegetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2020 Saat 12:55
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Denizegetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2020 Saat 19:53
Hocam öksürük de başladı ateş yok şimdilik.doktora götürsem buhar verecekler kesin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118926
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2020 Saat 20:34
1- Bir muddet mama ile gidin, her ay bir sut denemesinde bulunun.. 
2- SAKIN Turk doktorlara gitmeyin. Hemen Zaturre deyip, yatiriyorlar ve Astim ilaclari ile hastaligi uzatiyorlar.
Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix uygulayin. Her gun; sicak /buharli yikayin. 

Bu pustlar eskiden, her oksurene hastaya, Bebek dahi olsa;  Astim diyorlardi, Zaturre deyip, yatirmanin
daha kazancli oldugunu ogrendiklerinden beri astim lafini  etmiyorlar ama, gene de astim ilaclarini veriyorlar...
 UZAK DURUN..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2020 Saat 20:37
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.