|
Yanaklarda kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 22:06 |
Hocam merhaba.6 aylık erkek bebegim 8.5 kilo 68 cm.anne sütü ve mama alıyor ancak ağırlıklı olarak mama alıyor.1 haftadır kutu süte geçmeye çalışıyorum.alismasi için mamaya karistirarak veriyorum.ayrica 1 haftadır.yogurt vermeye de başladım.bebegimi n yüzünde dönem donem kızarıklık olup geçiyordu. Cilt kurulduğundan diye düşünüyordum ancak 3 gündür kızarıklıklar çok arttı.resimleri gönderiyorum hocam acaba kuruluktan mi yoksa alerjik bi durum mu var.kizarikligin üstü sanki kurumuş gibi hafif pütürlü.poposundada pişik arttı bu aralar.
Düzenleyen Denizegetuna - 16 Oca 2020 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
700 gram fazlasi var. Yogurt bir muddet vermeyin. Mama miktarlarini da azaltin. 2-3 gun sonra, 1 ogun mama yerine kutu sutu verin. Bundan 3 gun sonra sonucu yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Oca 2020 Saat 03:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Hocam dediginiz gibi sütü ve yoğurdu kestim sadece mama verdim.kizarikliklar geçti.2 gün önce 1 öğün kutu süt vermeye başladım ve kızarıklıklar geri geldi.Yuzdeki kizariklik disinda baska bi sikintisi yok.Anlamadigim eger alerjisi varsa mama da alerji yapmazmiydi cunku neredeyse tamamen mama ile besleniyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Hocam öksürük de başladı ateş yok şimdilik.doktora götürsem buhar verecekler kesin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bir muddet mama ile gidin, her ay bir sut denemesinde bulunun.. 2- SAKIN Turk doktorlara gitmeyin. Hemen Zaturre deyip, yatiriyorlar ve Astim ilaclari ile hastaligi uzatiyorlar. Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix uygulayin. Her gun; sicak /buharli yikayin. Bu pustlar eskiden, her oksurene hastaya, Bebek dahi olsa; Astim diyorlardi, Zaturre deyip, yatirmanin daha kazancli oldugunu ogrendiklerinden beri astim lafini etmiyorlar ama, gene de astim ilaclarini veriyorlar... UZAK DURUN.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2020 Saat 20:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|