Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendim icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kendim icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didem_gfr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kendim icin
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 09:59
Merhaba Dr. Kadir Bey, 
Sizin konunuz degil ama umuyorum yardimci olabilirsiniz bana. 
Ben icinde msm ve biotin olan bir vitamin kullandim. Karaciger tarafim ve basim agridi bu vitamini kullanirken, midem bulandi. Regl olmadim. Su an itibariyle 50 gun oldu. Adet gormedim. Jinekologa gittim. Menopoz gormedigini soyledi muayenede, kan testlerine gore E2 iyi durumda fakat FSH iyi calismiyor(68). Doktor bir sekilde beyinden gelen hormonlarin calismadigini, biraz beklememi eger vitaminden dolayi ise biraktigim icin tekrar adet gorebilecegimi yoksa hormon tedavisi uygulayacagini soyledi. 
Karaciger detoksundan bahsetti bir arkadasim. Ise yarayabilecegini soyledi. 
Bana ne oldu hic fikriniz var mi yada ne yapmaliyim? 

Saygilarimla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 19:51
"Karaciger detoksu" mu?? Yuh yani!! Bu kadar palavra bir yalani da ilk defa duyuyorum.. Vucut detoksu diye bir SARLATANLIK vardi da, ozellikle karaciger detoksu diye olani cok enteresan!! Sakin bu sarlatanlari para kaptirmayin, dinlemeyin bile.. Karaciger zaten vucuttaki toksik maddeleri parcalayan veya safra ile atilmalarini saglayan bir organdir..
Camasir makinasinin icini temizlemek gibi temizlemek gibi..
BUTUN ilaclari kesin, Doktor dogru soylemis.
Bu sekil ne idugu belirsiz Vitaminleri kullanirsaniz, olacagi budur.. Hem paraniz, hem sagliginiz gitti.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Şub 2020 Saat 19:52
Yukarı Dön
Didem_gfr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 20:15
Korktum sagliginiz gitti deyince, sizce duzelir miyim?  Needen bileceksiniz tabii o kadar umut yukluyoruzki sizin her kelimenize. Keske bana bekle iyileseceksin deseniz......
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 20:32
Tabii ki iyileseceksiniz.. Sadece; ILAC/Vitamin almayin.
Hem paraniza yazik, hem sagliginiza..
Simdilerde birde Kollagen sevdasi cikmis, kullananlarin tamaminda TANSIYON yukseliyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.