|
Kulak akmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2020 Saat 00:32 |
Merhaba kadir bey. Kizim 4 yasina giricek mayista. Öksürüğü var arada ama cok degil. Ates yok , dili normal. Genel durumu iyi.
Ama kulagi akiyor. tahmini 3 4 gundur, anne kulagima bak temizle diyor. Cok akmıyor ama baktigimda ici nemli . Biraz gecmis yazilariniza baktim ama anlayamadim . Ne yapmam lazim. Sayenizde ilacsiz büyüdü sayilir. Bu yuzden ilac kullaniminda zorluyor. kulak akintisinin sebebi ne olabilir?teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kulak zari delinmis olabilir..
5 gun; Iliadin DAMLA, gunde;2x2'ser damla damlatin. Sirt ustu yatardurumda olacak ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. |
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kadir bey. İlaci yazdirmak icin dr a götürdüm kizimi . Ve muayede etti. Kulaklari normal dedi , hic bir seyi yok dedi. Ben yinede ilaci yazdirdim . Ama kullanayim mi sizce ? Yani muaynede gözükür degil mi ? Kulak zarinin delik olmasi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akinti YOKSA, kulagi da agrimiyorsa, hicbir ilac kullanmayin.
Cok okumaniz lazim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|